Sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokailu

Sosiaali- ja terveyspalveluiden ruokailu

Ruokaa asiantuntemuksella vauvalle ja vaarillekin

Wiitaunionin ruokapalvelut tuottavat palveluita päivittäin 2200 asiakkaalle. Ruokapalveluista pääsevät nauttimaan asiakkaat palvelukeskuksissa, asumispalveluyksiköissä, pitkäaikaishoidon osastoilla, terveyskeskuksessa, henkilöstöruokailussa ja kotiin kuljetettuna.

Sairaalan osastoilla, vanhusten asumispalveluissa ja kotipalvelun asiakkaina olevien asiakkaiden ruokapalvelut

Ruokalistasuunnittelussa ja resepteissä huomioidaan Valtion ravitsemisneuvottelukunnan antamat ikääntyneiden ravitsemissuositukset (2010). Dieeteissä toteutetaan ruoka-ainevaliot, rakennemuunneltu ja rikastettu ruokavalio. Ruokalistalla huomioidaan juhlapäivät ja tapahtumat ja raaka-aineissa vuoden ajan sesonkituotteet ja paikalliset tuotteet. Ruokalistalla otetaan huomioon asiakkaiden ruokailutottumukset ja paikallinen ruokakulttuuri.

Omavalvonta laadun takeena

Keittiötyössä noudatetaan korkean hygieniatason takaavaa omavalvontaohjelmaa. Siitä osoituksena ruokaloissa on nähtävillä hymyilevät Oiva-naamat. Hymynaaman myöntää terveystarkastaja hyväksytyn tarkastuksen jälkeen.

Ruokalista

Perusturvan laitoksissa noudatetaan kuuden viikon ruokalistaa. Ruokalista on saatavilla sähköisesti. Käytössämme on Jamix menu -mobiilisovellus, jonka asiakkaat voivat ladata matkapuhelimeensa. Ruokalistaa pääset katsomaan myös alla olevan painikkeen kautta.

Yhteystiedot

Maija-Liisa Paananen

Ravitsemistyönjohtaja

050 315 7293 Soita

Yksikkö

Ruoka- ja puhtauspalvelut

Toimipaikka

Terveyskeskuksen keittiö

Ateriatilaukset

Terveyskeskuksen keittiö

050 315 7294 Soita

Hae sivustolta