Lastenvalvojapalvelut

Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan lastenvalvojapalvelut ovat siirtyneet Jyväskylän kaupungille

Lastenvalvojapalvelut Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan osalta ovat siirtyneet Jyväskylän kaupungin lapsioikeudellisiin palveluihin. Lastenvalvojapalvelut sisältävät lapsen isyyden selvittämisen, lapsen huoltoon, asumiseen ja tapaamiseen liittyvät neuvottelut ja sopimusten vahvistamisen sekä lapsen elatussopimusneuvottelut ja näiden sopimusten vahvistaminen. Yhteydenotot jatkossa lastenvalvojaan tapahtuvat Jyväskylän kaupungin lapsioikeudellisiin palveluihin (os. Väinönkatu 6, 40100 Jyväskylä). Jatkossa lastenvalvoja käy noin kerran kuukaudessa Viitasaaren ja Pihtiputaan sosiaalitoimistoissa ja vastaanottoaikoja voi varata Jyväskylän kaupungin lapsioikeudellisista palveluista. Lastenvalvojapalveluissa pyritään myös hyödyntämään etäneuvottelun mahdollisuutta.

Lastenvalvojan puhelinnumero on 014 266 8401 ja soittoaika maanantaisin ja torstaisin klo 9-10 ja tiistaisin klo 12-13.

Jyväskylän kaupungin lapsioikeudellisten palvelujen sivulta löydät mm. seuraavat palvelut:

  • lastenvalvojapalveluiden neuvontanumero 014 266 7011 vastaa keskiviikkoisin klo 10-12
  • chat-palvelut (asiakaspalvelu) maanantaisin klo 15-17 ilman tunnistautumista (ohjaus ja neuvonta yleisellä tasolla)

 

Lastenvalvojan puhelinneuvonta palvelee kesälläkin keskiviikkoisin klo 10-12 numerossa 014 266 7011. Myös lastenvalvojan chat-palvelu on avoinna vielä maanantaina 24.6. klo 15–17 ennen kesätaukoa. Chat-palvelu käynnistyy jälleen 12.8.

Jyväskylän kaupungin lapsioikeudellisiin palveluihin lastenvalvojalle voi varata aikaa myös edelleen sähköisesti, varattavia aikoja löytyy läpi kesän. Lastenvalvojalle puhelinneuvontaan, elatussopimusneuvotteluun tai huolto- tai tapaamissopimusneuvotteluun voi varata ajan sähköisesti, perua tai siirtää varattuja aikoja. Varatusta ajasta asiakas saa tekstiviestimuistutuksen. Sähköiseen ajanvarauspalveluun kirjaudutaan omilla pankkitunnuksilla, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Isyyden selvittämiseen ei voi varata aikaa sähköisesti, vaan ajat varataan puhelimitse tai asiasta voi lähettää sähköisen yhdenottopyynnön.

Hae sivustolta