Lastenvalvojapalvelut

Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan lastenvalvojapalvelut ovat siirtyneet Jyväskylän kaupungille

Lastenvalvojapalvelut Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan osalta ovat siirtyneet Jyväskylän kaupungin perheoikeudellisiin palveluihin. Lastenvalvojapalvelut sisältävät lapsen isyyden selvittämisen, lapsen huoltoon, asumiseen ja tapaamiseen liittyvät neuvottelut ja sopimusten vahvistamisen sekä lapsen elatussopimusneuvottelut ja näiden sopimusten vahvistaminen. Yhteydenotot jatkossa lastenvalvojaan tapahtuvat Jyväskylän kaupungin perheoikeudellisiin palveluihin (os. Väinönkatu 6, 40100 Jyväskylä). Jatkossa lastenvalvoja käy noin kaksi kertaa kuukaudessa pääsääntöisesti Viitasaaren sosiaalitoimistossa ja vastaanottoaikoja voi varata Jyväskylän kaupungin perheoikeudellisista palveluista. Lastenvalvojapalveluissa pyritään myös hyödyntämään etäneuvottelun mahdollisuutta.

Koronatilanteen johdosta lapsen asumis-, huolto, tapaamis- sekä elatussopimusasioissa asiakkaille tarjotaan asiointia etäpalveluna. Työntekijä ottaa puhelimitse yhteyttä ajanvarauksen tehneisiin asiakkaisiin.

Lastenvalvojan puhelinnumero on 014 266 8401, soittoajat maanantaisin ja torstaisin klo 9-10.
Lisäksi laajennetut soittoajat puhelinnumeroon 014 266 7011:
tiistaisin klo 13-16
keskiviikkoisin klo 10-12
perjantaisin klo 10-11.

Jyväskylän kaupungin perheoikeudellisten palvelujen sivulta löydät mm. seuraavat palvelut:

  • chat-palvelut (asiakaspalvelu) maanantaisin klo 15-17 ilman tunnistautumista (ohjaus ja neuvonta yleisellä tasolla)

Neuvonta-ajat

  • 20 minuutin puhelinneuvonta-aika. Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja neuvoo puhelimitse isyyden selvittämistä sekä lapsen asumista, huoltajuutta, tapaamisoikeutta ja elatusapua koskevissa asioissa.

Hae sivustolta