Haettavana sairaalapalvelujohtajan vakinainen virka, Viitasaari

Julkaistu 17.06.2020

TULE KEHITTÄMÄÄN HOITOTYÖTÄ VIITASAARELLE! 

Viitasaaren kaupungissa on haettavana

Sairaalapalvelujohtajan vakinainen virka

Sairaalapalvelujohtajan tehtävänä on vastata Wiitaunionin (Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan kunta) sairaaloiden akuuttiosastojen (mukaan lukien dialyysin satelliittiyksikkö Viitasaarella), hoivaosastojen ja Wiitalinnan erityisryhmien asumiseen tarkoitetun kerrostalon asiakkaiden palvelu- ja hoitotyön järjestämisestä, tuottamisesta, kehittämisestä, kustannustehokkuudesta ja laadusta yhdessä osastohoitajan sekä vastaavien sairaanhoitajien ja muun henkilökunnan kanssa.

Sairaalapalvelujohtaja on perusturvan johtoryhmän jäsen.

Arvostamme kykyä toimia monialaisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa ja hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvan verkostotyön hallintaa.

Kelpoisuusehtona virkaan on laillistettu terveydenhuollon ammattihenkilö, jolla on terveystieteen / terveydenhuollon maisterin tutkinto, alansa erikoistutkinto, tai ammattikorkeakoulu- / opistoasteen tutkinto täydennettynä riittävällä työnjohdon ja hallinnon lisäkoulutuksella sekä alansa työkokemusta.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja perusturvan johtoryhmän muiden esimiesten kollegiaalisen tuen.

Työpaikka on savuton. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työehdot määräytyvät KVTES:n mukaan.

Työ alkaa 1.9.2020 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 7.8.2020 klo 15.00 mennessä ja se osoitetaan perusturvan toimialajohtaja Marja Laurilalle.

Virkaan valitun on ennen virkasuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Huumeseulatutkimus kuuluu työhöntulotarkastukseen.

Lisätietoja 13.7.2020 alkaen antaa vastaava sairaanhoitaja Pirjo Jelonen, p. 040 182 7859, pirjo.jelonen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta