Hoitaja, Wiitalinna

Julkaistu 23.09.2022

Kiinnostaako työ kehitysvammaisten ja vanhusten parissa?

Arvostatko työtä, missä voit itse vaikuttaa työpäiväsi sisältöön?
Haluatko hyödyntää luovuutta osana hoitotyötä?

Wiitalinnassa on avoimena kolme (3) hoitajan toimea, joten tule meille tekemään laadukasta ja asukaslähtöistä ohjaus- ja hoitotyötä yhdessä osaavan henkilökunnan kanssa.

Wiitalinna tarjoaa kotihoitoa ikäihmisille, sekä tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja vammautuneille. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työympäristön, loistavan työyhteisön sekä ihanat asiakkaat.

Toivomme sinulta työkokemusta ja innokkuutta vammaisten ja vanhusten hyvinvoinnin kehittämiseen, mutta uraansa aloitteleville lähihoitajille annamme mielellämme myös mahdollisuuden. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona hoitajien toimiin on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti, sekä Lop/Love-lääkehoidon osaamista (tarvittaessa tentit voidaan suorittaa työn alkaessa).

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä 10.10.2022 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Hanna Luukkanen 040-1627756, hanna.luukkanen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

10.10.2022 mennessä Kuntarekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta