Johtavan lääkärin virka

Julkaistu 13.05.2022

TULE KEHITTÄMÄÄN TERVEYDENHUOLTOA VIITASAARELLE!

Viitasaaren kaupungissa on haettavana

JOHTAVAN LÄÄKÄRIN VIRKA

Johtavan lääkärin tehtävänä on vastata Wiitaunionin (Viitasaaren kaupunki, Pihtiputaan kunta) terveysasemien tuottamasta lääkäripalvelusta. Virkaan on mahdollista yhdistää hallinnollisten tehtävien lisäksi myös kliinistä työtä. Kunnissa on omat terveyskeskuksensa, jotka ovat opetusterveyskeskuksia. Toimitilat, tutkimusmahdollisuudet ja oheispalvelut ovat erinomaiset. Wiitaunionissa on 10 terveyskeskuslääkärin virkaa, joista kaikki ovat tällä hetkellä täytettynä. Terveyskeskuksemme on vuosina 2019 ja 2020 valittu yhdeksi Suomen parhaimmista koulutusterveyskeskuksista nuorten lääkärien keskuudessa.

Johtava lääkäri on perusturvan johtoryhmän jäsen.

Kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys ja yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoislääkärin tutkinto. Arvostamme kokemusta esimiestehtävistä, kykyä toimia monialaisessa yhteistyössä eri tahojen kanssa, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sujuvan verkostotyön hallintaa.

Tarjoamme hyvän työyhteisön ja perusturvan johtoryhmän muiden esimiesten kollegiaalisen tuen.

Työpaikka on savuton. Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työehdot määräytyvät Sote-sopimuksen mukaan.

Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus palkkatoiveineen pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 10.6.2022 klo 15.00 mennessä ja se osoitetaan perusturvan toimialajohtaja Marja Laurilalle.

Virkaan valitun on ennen virkasuhteen alkamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Huumeseulatutkimus kuuluu työhöntulotarkastukseen.

Lisätietoja antaa:

vs. johtava lääkäri
p. 040 643 4039
lauri.mielityinen@pihtipudas.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

10.6.2022 klo 15:00 mennessä, ensisijaisesti Kuntarekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen virka

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta