Kartoittaja

Julkaistu 11.09.2023

Viitasaaren kaupunki hakee kartoittajaa vakinaiseen palvelussuhteeseen

Kartoittajana työskentelet sekä ulkona kentällä että toimistossa, mitaten maastoa ja tehden karttoja ja maastomalleja erilaisiin tarkoituksiin. Käytät apunasi elektro-optista mittauskalustoa. Mittaustuloksista valmistat kartan tai kolmiulotteisen mallin tietokoneohjelmien avulla. Työtehtäväsi liittyvät esimerkiksi rakentamiseen ja kaavoittamiseen. Työhösi kuuluu mm. pohjakartta- ja kunnallistekniset mittaukset, kaavanlaskenta ja paalutukset.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyvää hahmottamiskykyä, matemaattisia taitoja, tarkkuutta ja kiinnostusta atk-taitojen kehittämiseen sekä hyviä vuorovaikutus- että yhteistyötaitoja ja lisäksi hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tarjoamme haastavan ja vastuullisen työn, innostuneen työilmapiirin ja nykyaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden itsensä kehittämiseen, jatkuvasti kehittyvällä alalla.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on kartoittajan tutkinto ( maanmittausalan perustutkinto ) ja kokemusta vastaavista tehtävistä.

Palkkaus määräytyy KVTS:n mukaisesti. Tehtävään valittavalta vaaditaan B-ajokortti ja mahdollisuus oman auton käyttöön.

Tehtävä täytetään kuuden ( 6 ) kuukauden koeajalla. Tehtävään valittavan on ennen aloittamistaan esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja antaa Viitasaaren kaupungin teknisen toimen toimialajohtaja Juho Tenhunen, puh. 044 4597380, juho.tenhunen@viitasaari.fi

Hakemukset on toimitettava maanantaihin 02.10.2023 klo 12.00 mennessä osoitteeseen www.KuntaRekry.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

2.10.2023 klo 12 mennessä, Kuntarekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta