Lähihoitaja / Kotihoito, uusintahaku

Julkaistu 16.11.2022

Lähihoitaja / Kotihoito

Hei sinä lähihoitaja, joka tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää osaamistasi, lisäksi vielä, jos olet iloinen ja huumorintajuinen, niin se on siinä.

Meillä on Viitasaaren kotihoidossa paikka sinua varten.

Meillä on hyvä yhteishenki ja moniammatillista osaamista, sillä meillä työskentelee sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutti, muistihoitajia ja muistikoordinaatti. Tarvitsemme lisää vahvistusta työhön, jossa on ihania asiakkaita. Arvostamme kuntouttavaa työotetta, itsenäiseen työhön kykenevää ihmistä, joka on ihminen ihmiselle, työyhteisön tukea unohtamatta. Lääkeluvat plussaa, tarvittaessa voit suorittaa ne työsuhteen alussa.

Käytössämme on e-passi, lisäksi uusille työntekijöille maksamme palkan päälle rekrytointilisää 300 €/kk vuoden loppuun saakka.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä rekisteröinti Valvirassa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta.

Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, mutta kolmivuorotyökin on mahdollinen. Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Otamme sinut avosylin vastaan, tartu tarjoukseemme ja hae mukaan! Tarjoamme mahdollisuutta myös eripituisiin sijaisuuksiin eli hae sijaiseksi tai kokoaikaiseksi!

Hakemus pyydetään toimittamaan ensisijaisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 1.12.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja työstä:

Kotihoidon- ja palvelukeskuksen Vastaava sairaanhoitaja Kirsi Nuutinen p. 040 643 1473 tai kirsi.nuutinen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

1.12.2022 klo 15 mennessä, ensisijaisesti Kuntarekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta