Lähihoitaja Viitasaaren kotihoitoon

Julkaistu 30.11.2021

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta ovat yhdistäneet palvelutuotantonsa 1.1.2005 alkaen. Viitasaaren kaupunki vastaa perusturvan palveluista molempien kuntien alueella.

TULE LÄHIHOITAJAKSI VIITASAAREN KOTIHOITOON !

Meillä on huippu tiimi ja pääset osaksi sitä hakemalla tätä paikkaa.

 Vahvistamme ikäihmisten kotihoidon ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme lähihoitajaa vakituiseen toimeen Viitasaaren kaupungin kotihoitoon. Jos olet huumorintajuinen, ennakkoluuloton ja kehittämismyönteinen sekä aidosti kiinnostunut ikäihmisten kanssa työskentelystä ja nautit vaihtelevasta työstä, olet etsimämme henkilö! Saat tehtävääsi esihenkilön ja tiimin tuen sekä hyvän perehdytyksen. Tule mukaan loistavaan työyhteisöön, meillä hommat sujuu, olemme hyvin itseohjautuvia. Meillä on käytössä henkilöstölle ePassi-hyvinvointietu ja palkitsemisjärjestelmä, sekä 300€ rekrytointilisä kertaluonteisena.

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015) sekä rekisteröinti Valvirassa sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Valmistuvat opiskelijat huomioidaan myös.

Työaikamuotona on jaksotyöaika, 38.25 h/vko. Työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, mutta kolmivuorotyökin on mahdollinen. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa

Toimen voi ottaa vastaan sopimuksen mukaan. Toimessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.
Asuntomahdollisuus Viitasaarella

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä www.kuntarekry.fi kautta 31.12.2021 mennessä.

Lisätietoja antaa vastaava sairaanhoitaja Tiina Tuohimetsä tiina.tuohimetsa@viitasaari.fi  tai sairaalapalvelujohtaja Helena Ilomäki helena.ilomaki@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

31.12.2021 mennessä, sähköisesti Kuntarekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta