Lähihoitaja, Wiitalinna

Julkaistu 10.11.2022

Kiinnostaako työ kehitysvammaisten ja vanhusten parissa?

Arvostatko työtä, missä voit itse vaikuttaa työpäiväsi sisältöön ja hyödyntää luovuutta osana hoitotyötä? Kiinnostaako työ missä voit kehittää itseäsi ja osaamistasi huipputiimissä?

Tule siis lähihoitajaksi Wiitalinnaan, avoimia toimia on kaksi (2) kpl

Wiitalinna tarjoaa kotihoitoa ikäihmisille, sekä tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille ja vammautuneille. Tarjoamme vaihtelevan ja monipuolisen työympäristön, loistavan työyhteisön sekä ihanat asiakkaat.

Toivomme sinulta työkokemusta ja innokkuutta asukkaiden hyvinvoinnin kehittämiseen, mutta uraansa aloitteleville lähihoitajille annamme mielellämme myös mahdollisuuden. Arvostamme kykyä toimia itsenäisesti ja joustavasti, myös työryhmissä ja ammatillisissa verkostoissa. Odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja kehittämismyönteistä toimintatapaa. Työ on kolmivuorotyötä.

Kelpoisuusehtona hoitajien toimiin on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto (laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä 817/2015). Hakijoilla tulee olla Valvirassa rekisteröinti sosiaali- tai terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti, sekä Lop/Love-lääkehoidon osaamista (tarvittaessa tentit voidaan suorittaa työn alkaessa).

Hakemukset opinto- ja työtodistuksineen tulee toimittaa sähköisenä 30.11.2022 mennessä www.kuntarekry.fi kautta.

Lisätietoja antaa vastaava ohjaaja Hanna Luukkanen 040-1627756, hanna.luukkanen@viitasaari.fi

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Viitasaari

Hakuaika:

30.11.2022 mennessä, Kuntarekryn kautta

Työsuhde:

Vakituinen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta