Sosiaalityöntekijän virka Pihtiputaalla, uusintahaku

Julkaistu 02.06.2020

Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan muodostaman Wiitaunionin organisaation rakenne muodostuu kummankin kunnan hallinnon ja palvelutuotannon yhteistoiminnasta. Organisaatiorakenteen ytimessä ovat asiakaslähtöiset palvelukokonaisuudet, jotka sijaitsevat ainutkertaisen kauniin luonnon helmassa.

Sosiaalityöntekijän virka Pihtiputaalla, uusintahaku

Haemme sosiaalityön ammattilaista, jolta odotamme kehittämismyönteisyyttä, innostunutta työotetta sekä hyviä verkosto- ja vuorovaikutustaitoja sekä vaatimusten mukaista soveltuvuutta työtehtäviin ja joukkoomme. Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (817/2015) 3§ ja 7 § mukainen kelpoisuus. Myös aiemmin virkaa hakeneet huomioidaan haussa.

Työyhteisömme on vireä ja ammattitaitoinen. Me haluamme ja pystymme tekemään asiakaslähtöistä työtä. Toivomme, että olet avoin työn kehittämiselle, kuten muukin työyhteisömme on. Vahvuutemme on työn tekemiselle johdon tuki. Pidämme perehdyttämistä tärkeänä ja pyrimme auttamaan uudet työntekijät alkuun tiimin yhteisellä panoksella.

Sosiaalityössä asiakaskuntaasi kuuluvat kaikenikäiset kuntalaiset ja tulet työskentelemään tiiviissä yhteistyössä perhe-ja mielenterveyspalveluiden kanssa.

Pihtiputaan sosiaalitoimistossa on avoinna uusintahakuna lastensuojelun sosiaalityöntekijän virka ja työskentelyalueena on koko Wiitaunioni, jonka sisällä on jakaannuttu Viitasaaren ja Pihtiputaan lastensuojelun tiimeihin. Wiitaunionissa lastensuojelun sosiaalityössä on käytössä systeeminen toimintamalli, johon tiimikoulutukset on käyty vuonna 2019. Vuoden 2020 aikana systeemisen toimintamallin täydennyskoulutukset ja työskentelyotteen juurruttaminen jatkuvat Wiitaunionin alueella. Perusturvalautakunta tukee systeemisen toimintamallin käyttöön ottamista.

Työsuhde-etuina meillä on hyvä työnohjaus, etätyömahdollisuus, kunta- ja kulttuurisetelit, Pihtiputaalla lounasetusopimus, sekä kattavat työterveyspalvelut.

Palkkaus on kilpailukykyinen 3679,63 €/kk ja virka-aikaisesta päivystyksestä maksetaan lisiä erillisen sopimuksen mukaisesti. Tämän lisäksi maksetaan sitouttamispalkkiona kerran vuodessa 2000 € vuosilta 2020 ja 2021. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTESn mukaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset pyydetään ensisijaisesti toimittamaan sähköisesti KuntaRekryn kautta viimeistään 31.8.2020 klo 15:00 mennessä. Lisätietoja antaa vs. vastaava sosiaalityöntekijä Kirsi Alonen p. 044 459 6850, kirsi.alonen@viitasaari.fi ja vs. perhe- ja mielenterveyspalvelujohtaja Tuula Mäntylä p. 044 459 7253, tuula.mantyla@viitasaari.fi .

Lisätiedot

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta