Valvontaeläinlääkärin viransijaisuus

Julkaistu 02.11.2022

Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi huolehtii eri viranomaispalvelujen tuottamisesta Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren alueella. Vastuukuntana toimii Viitasaaren kaupunki.

Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi 30.11.2022 klo 15 mennessä

VALVONTAELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS

Valvontaeläinlääkäri toimii Saarijärven, Viitasaaren, Pihtiputaan, Karstulan, Kannonkosken, Kyyjärven, Kinnulan ja Kivijärven kuntien muodostamalla Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimen yhteistoiminta-alueella. Valvontaeläinlääkärin toimisto sijaitsee Viitasaarella ja lisäksi käytössä on laaja etätyöoikeus. Yksikössä työskentelee työparina toinen valvontaeläinlääkäri ja lisäksi muiden Keski-Suomen ympäristöterveydenhuollon yksiköiden kanssa on tehty yhteistyösopimus eläinsuojelulain ja eläintautilain mukaisten valvontatehtävien hoitamisesta.

Valvontaeläinlääkärin tehtävänkuvaan kuuluvat eläinsuojelu- ja eläintautilain mukaiset valvontatehtävät, sivutuotevalvonta sekä elintarvikevalvonnan laitos- ja alkutuotannon valvontatehtävät. Eläinsuojelutarkastukset tehdään parityöskentelynä. Virkaan on sisällytetty lisäksi vastaavan eläinlääkärin tehtävät. Vastaava eläinlääkäri toimii eläinlääkärien lähiesihenkilönä, laatii päivystyslistat ja vastaa eläinlääkinnän muista hallinnollisista tehtävistä. Vastaavan tehtävien hoitaminen on huomioitu palkassa. Tehtäviin ei kuulu praktiikkaa eikä päivystysvelvollisuutta.

Valvontaeläinlääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu eläinlääkärin pätevyys. Edellytämme hakijalta hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivomme etsimältämme henkilöltä löytyvän kokemusta eläinlääkintähuollon viranomaistehtävistä. Kelpoisuuden lisäksi arvioidaan henkilön soveltuvuutta tehtävään. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Viransijaisuuden kesto on 2.1.2023 – 31.12.2023. Sijaisuus voi jatkua myös pidempään. Palvelusuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n ja kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Palkkaus 6 080,40 €/kk. Viransijaisuuteen valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ennen viransijaisuuden vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset on toimitettava 30.11.2022 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti Kuntarekryn kautta tai kirjeitse osoitteella Viitasaaren kaupunki / Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi, Keskitie 10, 44500 Viitasaari. Kuoreen merkintä: ”Valvontaeläinlääkärin sijaisuus”.

Lisätietoja sijaisuudesta antaa ympäristötoimen toimialajohtaja Sari Flyktman puh. 044 459 7385, email sari.flyktman@viitasaari.fi ja valvontaeläinlääkäri/vastaava eläinlääkäri Tuuli Laukkanen puh. 040 648 2764, email tuuli.laukkanen@viitasaari.fi .

Tutustu myös kotisivuihimme osoitteessa www.pkyt.fi.

Lisätiedot

Työnantaja:

Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimen yhteistoiminta-alue

Hakuaika:

30.11.2022 klo 15 mennessä, ensisijaisesti Kuntarekryn kautta

Työsuhde:

Määräaikainen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta