Viitasaaren kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi 31.8.2020 klo 15 mennessä 1,5 KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRKAA (praktikkoja) sekä 50 % MÄÄRÄAIKAINEN KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS (praktikko)

Julkaistu 17.06.2020

Pohjoisen Keski-Suomen Ympäristötoimi huolehtii eri viranomaispalvelujen tuottamisesta Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren alueella. Isäntäkuntana toimii Viitasaaren kaupunki.

Viitasaaren kaupunki julistaa uudelleen haettavaksi
31.8.2020 klo 15 mennessä  

1,5 KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRKAA (praktikkoja) sekä

50 % MÄÄRÄAIKAINEN KUNNANELÄINLÄÄKÄRIN VIRANSIJAISUUS (praktikko)

Viitasaaren, Pihtiputaan ja Kinnulan uudelle perustettavalle yhteisvastaanotolle etsitään 1,5 vakinaista kunnaneläinlääkäriä sekä 50 % määräaikaista sijaista vähintään 1.10.2020 saakka. Valittava eläinlääkäri saa räätälöidä itselleen sopivan osa-aikaisen viran ja halutessaan työskennellä esimerkiksi viikon pätkissä. Myös kokoaikainen virka on mahdollinen. Esitä toiveesi työajasta hakemuksessasi.

Yhteistoiminta-alueella työskentelee vähintään yksi kokoaikainen valvontaeläinlääkäri. Ympäristötoimen pohjoisosan päivystys hoidetaan yhteisesti Pihtiputaan, Viitasaaren ja Kinnulan kuntien kesken. Päivystystiheys on 1/4–1/8 riippuen osa-aikaisuudesta. Voit halutessasi hoitaa päivystyksessä vain suureläimiä. Viikonloppupäivystyksestä kertyy kaksi vapaata ja viikonloppupäivystyksen jälkeinen maanantai on aina vapaapäivä. Myös arkipäivystyksistä kertyy päivystysvapaata. Päivystyskorvaukset maksetaan korotettuna.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 519,60 e/kk. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kunnaneläinlääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu eläinlääkärin pätevyys. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Mikäli tarvitset apua asunnon, mukana tulevan puolison työjärjestelyiden tai muiden käytännön asioiden suhteen, ole yhteydessä suoraan toimialajohtajaan, niin selvitellään niitä tarpeidenne mukaan.

Hakemukset on toimitettava 31.8.2020 klo 15.00 mennessä sähköpostitse sari.kantonen@viitasaari.fi, Kuntarekryn kautta tai kirjeitse osoitteella Viitasaaren kaupunki / Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi, Keskitie 10, 44500 Viitasaari. Kuoreen merkintä: ”Eläinlääkärin virka”. Aiemmin jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Lisätietoja viroista antaa ympäristötoimen toimialajohtaja Sari Kantonen puh. 044 4597 385, email sari.kantonen@viitasaari.fi, vastaava kunnaneläinlääkäri Saija Vehmas puh. 044 459 8923, email saija.vehmas@viitasaari.fi ja kunnaneläinlääkäri Anu Ohvo puh. 044 459 8710, email anu.ohvo@viitasaari.fi. Tutustu myös kotisivuihimme osoitteessa www.pkyt.fi

Lisätiedot

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta