Yksi tai useampi osa-/kokoaikainen kunnaneläinlääkäri (praktikko)

Julkaistu 19.06.2019

Haluaisitko työskennellä eläinlääkärinä maaseutumaisessa ympäristössä lähellä luontoa, kuitenkin valtaväylän varrella? Pihtiputaan kunnan yhteisvastaanotolle etsitään yhtä tai useampaa vakinaista kunnaneläinlääkäriä, jotka voivat työskennellä halutessaan myös osa-aikaisesti 50-80 %:n työajalla. Lisäksi haetaan sijaista määräaikaiseen virkaan vuoden loppuun saakka. Työssä sinulla on mahdollisuus tehdä monipuolista sekapraktiikkaa tai keskittyä tuotantoeläimiin. Yhteistoiminta-alueella työskentelee yksi valvontaeläinlääkäri. Tarjoamme sinulle vahvan työyhteisön ja kokeneiden kollegojen tuen nuorekkaassa ja kehitysmyönteisessä työympäristössä!

Ympäristötoimen pohjoisosan päivystys hoidetaan tällä hetkellä yhteisesti Pihtiputaan, Viitasaaren ja Kinnulan kuntien kesken. Pohjoisella päivystysalueella on tällä hetkellä 4 kokonaista kunnaneläinlääkärin virkaa ja päivystystiheys on 1/4. Pieneläimet eivät kuulu päivystykseen. Viikonloppupäivystyksestä kertyy kaksi vapaata ja viikonloppupäivystyksen jälkeinen maanantai on aina vapaapäivä. Myös arkipäivystyksistä kertyy päivystysvapaata.

Kunnaneläinlääkärin kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu eläinlääkärin pätevyys. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Sijoituspaikasta päivystysalueen sisällä on mahdollista neuvotella. Palkkaus määräytyy lääkärisopimuksen mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 2807,19 e/kk. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Muuttaako mukanasi myös puoliso tai perhettä vai tarvitsetko asuntoa paikkakunnalta? Olethan yhteydessä suoraan toimialajohtajaan, niin selvitellään työllistymismahdollisuuksia ja muita käytännön asioita tarpeidenne mukaan.

Hakemukset on toimitettava 19.8.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Viitasaaren kaupunki / Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi, Keskitie 10, 44500 Viitasaari. Kuoreen merkintä: ”Eläinlääkärin virka”. Toivomme, että hakemukset jätetään ensisijaisesti Kuntaliiton Kuntarekryn kautta.

https://kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/kunnanelainlaakari-praktikko-237188/?r=2

Lisätietoja virasta antaa:

Sari Kantonen

Ympäristötoimen toimialajohtaja

044 459 7385 Soita

Yksikkö

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi

Toimipaikka

Viitasaaren kaupungintalo, Keskitie 10

Saija Vehmas

Vastaava kunnaneläinlääkäri

044 459 8923 Soita

Yksikkö

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi

Toimipaikka

Karstula, Hämeenpurontie 11

Lisätietoja

Soittoaika klo 8.00-9.30.

Lisätiedot

Työnantaja:

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi / Viitasaaren Kaupunki

Sijainti:

Pihtipudas

Hakuaika:

19.6.2019 - 19.8.2019

Työsuhde:

Vakituinen tai määräaikainen, osa- tai kokoaikainen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta