Ympäristösihteerin virka

Julkaistu 01.07.2019

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi huolehtii eri viranomaispalvelujen tuottamisesta Kannonkosken, Karstulan, Kinnulan, Kivijärven, Kyyjärven, Pihtiputaan, Saarijärven ja Viitasaaren alueella. Vastuukuntana toimii Viitasaaren kaupunki.

Viitasaaren kaupunki julistaa haettavaksi 19.8.2019 klo 15 mennessä

YMPÄRISTÖSIHTEERIN VIRKA

Haluaisitko työskennellä ympäristösihteerinä luonnonkauniissa Pohjoisessa Keski-Suomessa vesistöjen keskellä ja maaseudun rauhassa? Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimen yhteistoiminta-alueelle etsitään uutta ympäristösihteeriä. Ympäristönsuojelun palvelualue kattaa Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan, Kyyjärven, Kivijärven ja Kannonkosken kunnat. Yhteistoiminta-alueen vastuukuntana toimii Viitasaari ja koko toimialueella on kaksi ympäristösihteerin virkaa. Ympäristösihteeri toimii monikunnallisen ympäristölautakunnan alaisuudessa. Tarjoamme sinulle keskustelevan, kannustavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön tuen monialaisessa asiantuntijaorganisaatiossa!

Ympäristösihteerin tehtävät yhteistoiminta-alueella painottuvat maa-aines- ja ympäristönsuojelulain valvontatehtäviin, lupa- ja ilmoituspäätösten valmisteluun sekä neuvontaan ja muuhun asiakaspalveluun. Ympäristösihteerin pätevyysvaatimuksena on korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto sekä perehtyneisyys toimialaan kuuluviin tehtäviin tai muu virkaan soveltuva koulutus sekä hyvä käytännön kokemus toimialaan kuuluvissa tehtävissä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, oma-aloitteisuutta ja kehityshaluista työotetta sekä hyvää lainsäädännön tuntemusta ja tietoteknistä osaamista. Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä.

Virkasuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti. Työ alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. Toimipisteen sijoituspaikka on joustavasti sovittavissa. Nykyinen toimipiste on ollut Saarijärvellä ja toisen ympäristösihteerin toimipiste on Viitasaarella. Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset on toimitettava 19.8.2019 klo 15.00 mennessä osoitteella Viitasaaren kaupunki / Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi, Keskitie 10, 44500 Viitasaari. Kuoreen merkintä: ”Ympäristösihteerin virka”. Toivomme, että hakemukset jätetään ensisijaisesti Kuntaliiton Kuntarekryn kautta.

Muuttaako mukanasi myös puoliso tai perhettä vai tarvitsetko asuntoa paikkakunnalta? Olethan yhteydessä suoraan toimialajohtajaan, niin selvitellään työllistymismahdollisuuksia ja muita käytännön asioita tarpeidenne mukaan.

Lisätietoja virasta antaa:

 

Sari Kantonen

Ympäristötoimen toimialajohtaja

044 459 7385 Soita

Yksikkö

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi

Toimipaikka

Viitasaaren kaupungintalo, Keskitie 10

Katja Lappalainen

Ympäristösihteeri

044 459 6815 Soita

Yksikkö

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi

Toimipaikka

Viitasaaren kaupungintalo, Keskitie 10

Lisätietoja

Pääasiallisena vastuualueena Viitasaaren, Pihtiputaan ja Kinnulan kunnat.

Jukka Mustajärvi

Ympäristösihteeri

044 733 5806 Soita

Yksikkö

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi

Toimipaikka

Saarijärven kaupungintalo, Sivulantie 11

Lisätietoja

Pääasiallisena vastuualueena Kyyjärven, Kivijärven ja Kannonkosken kunnat.

Lisätiedot

Työnantaja:

Pohjoisen Keski-Suomen ympäristötoimi / Viitasaaren kaupunki

Sijainti:

sovittavissa

Hakuaika:

1.7.-19.8.2019

Työsuhde:

vakituinen, kokoaikainen

Palaa työpaikkoihin

Hae sivustolta