Musiikkiopisto

Musiikkiopisto

Ajankohtaista

Ilmoittautuminen musiikkiopistoon, muskariin ja soitinvalmennukseen lukuvuodelle 2021-2022 aukeaa 26.4.2021 klo 9.00. Ilmoittaudu osoitteessa viitasaari.eepos.fi
Katso lisätiedot ilmoittautuminen musiikkiopistoon ja vapaaoppilaspaikan hakeminen -välilehdeltä.

Perjantaina 5.3. kokoontuneen Keski-Suomen sairaanhoitopiirin koronanyrkin mukaan uusiin rajoitustoimenpiteisiin ei ole sairaanhoitopiirin alueella tarvetta. Talviloman jälkeen Wiitaunionissa jatketaan lähiopetuksessa kaikissa kouluissa. Harrastustoimintaa voi jatkaa suosituksia noudattaen. Viitasaaren alueen musiikkiopiston ja Viitaseudun opiston toiminta jatkuu toistaiseksi kaikissa toimipisteissä lähiopetuksena OPH:n ohjeistuksen mukaan. Lisätietoja rehtorilta 044 4597 359/Miia Kuusela

 

Miia Kuusela

Rehtori

044 459 7359 Soita

Pirjo Kumpulainen

Kanslisti

044 4597 305 Soita

Yksikkö

Musiikkiopisto

Musiikkiopistossa on mahdollisuudet moneen

Jo 50 vuotta toiminut Viitasaaren alueen musiikkiopisto antaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikin opetusta.

Viitasaaren alueen musiikkiopisto järjestää laadukasta opetusta musiikin varhaiskasvatuksesta aina musiikin ammattilaisiksi aikoville asti. Musiikkiopiston toimintaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Musiikin varhaiskasvatusta tarjotaan pääsääntöisesti 0–7-vuotiaille. Tätä vanhemmat lapset, nuoret ja aikuiset ovat tervetulleita taiteen perusopetukseen.

Musiikkiopistopinnot ovat tavoitteellisia: ne sisältävät instrumenttiopintojen lisäksi yhteismusisointia ja musiikin perusteiden eli teoria-aineiden opiskelua. Musiikkiopisto noudattaa omaa opetussuunnitelmaa, joka perustuu taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin. Musiikkiopistoon voi ilmoittautua läpi vuoden. Musiikkiopistoon otetaan oppilaita sen mukaisesti, mikä on musiikkiopiston kokonaistoiminnan kannalta tarkoituksenmukaista. Kysyntään pyritään vastaamaan oppilaspaikkoja jaettaessa instrumentti- ja kuntakohtaisesti.

Musiikkiopisto järjestää konsertteja ja omia tapahtumia. Musiikkiopisto palvelee Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan, Keiteleen ja Lestijärven kuntien opiskelijoita, mutta oppilaita voi olla myös muista kunnista.

Lisätietoa opinnoista löydät opiskelijan oppaasta.

Ilmoittaudu musiikkiopistoon, muskariin ja soitinvalmennukseen lukuvuodelle 2021–2022 26.4.2021 alkaen  Eepoksessa.

 

Seuraa meitä Facebookissa!

Hae sivustolta