Musiikkiopisto

Musiikkiopisto

Ajankohtaista

Musiikkiopiston toiminta järjestetään OPH:n ohjeistuksen mukaan. Ko. ohjeistukseen pääsee tutustumaan tästä osoitteesta: https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/taiteen-perusopetuksen-jarjestaminen-112021-alkaen

Wiitaunionin johtoryhmä totesi maanantaina 11. tammikuuta, että koronatilanne on vuoden 2021 alussa rauhallinen: https://pihtipudas.fi/koronarokotteita-viitasaarelle-ja-pihtiputaalle-viikolla-2-wiitaunionin-koronatilanne-rauhallinen/

Avin 17.1.2021 voimassa olevan rajoituksen mukaan musiikkiopisto ei järjestä yleisötilaisuuksia, kuten konsertteja.

Seuraamme koronatilannetta ja -toimia koko musiikkiopiston toimialueella.

14.1.2021 Niina Rautanen, vararehtori

Kansalaisopiston ja musiikkiopiston tiedote elokuu 2020

Kansalaisopiston ja musiikkiopiston lukuvuosi alkaa lähiopetuksena.

Opetus järjestetään Opetushallituksen ja THL:n suositusten ja ohjeiden mukaisesti. Kaikessa toiminnassa panostetaan hyvään hygieniaan, väljyyteen sekä tarpeettomien lähikontaktien välttämiseen.

Edelleen tärkeintä on huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta ja turvaväleistä sekä muistaa että opetukseen osallistutaan terveenä.

Wiitaunionin johtoryhmä seuraa tilannetta tiiviisti ja kaikista mahdollisista muutoksista tiedotetaan ajantasaisesti.

Antoisaa ja turvallista lukuvuoden alkua toivottaen

Jutta Hartojoki

sivistystoimen toimialajohtaja

Miia Kuusela

Rehtori

044 459 7359 Soita

Pirjo Kumpulainen

Kanslisti

044 4597 305 Soita

Yksikkö

Musiikkiopisto

Musiikkiopistossa on mahdollisuudet moneen

Jo 50 vuotta toiminut Viitasaaren alueen musiikkiopisto antaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista musiikin opetusta.

Viitasaaren alueen musiikkiopisto järjestää laadukasta opetusta musiikin varhaiskasvatuksesta aina musiikin ammattilaisiksi aikoville asti. Musiikkiopiston toimintaan ovat tervetulleita kaiken ikäiset. Musiikin varhaiskasvatusta tarjotaan pääsääntöisesti 0–7-vuotiaille. Tätä vanhemmat lapset, nuoret ja aikuiset ovat tervetulleita taiteen perusopetukseen.

Musiikkiopistopinnot ovat tavoitteellisia: ne sisältävät instrumenttiopintojen lisäksi yhteismusisointia ja musiikin perusteiden eli teoria-aineiden opiskelua. Musiikkiopisto noudattaa omaa opetussuunnitelmaa, joka perustuu taiteen perusopetuksen opetussuunnitelman perusteisiin. Musiikkiopistoon voi ilmoittautua läpi vuoden. Musiikkiopistoon otetaan oppilaita sen mukaisesti, mikä on musiikkiopiston kokonaistoiminnan kannalta tarkoituksenmukaista. Kysyntään pyritään vastaamaan oppilaspaikkoja jaettaessa instrumentti- ja kuntakohtaisesti.

Musiikkiopisto järjestää konsertteja ja omia tapahtumia. Musiikkiopisto palvelee Viitasaaren, Pihtiputaan, Kinnulan, Keiteleen ja Lestijärven kuntien opiskelijoita, mutta oppilaita voi olla myös muista kunnista.

Lisätietoa opinnoista löydät opiskelijan oppaasta.

Ilmoittaudu musiikkiopistoon, muskariin ja soitinvalmennukseen lukuvuodelle 2020–2021 23.4.2020 alkaen  Eepoksessa.

 

Seuraa meitä Facebookissa!

Hae sivustolta