Tori

Torilla tavataan

Viitasaaren torilla kaupankäynti on vilkasta. Torilta ja lähiympäristöstä löytyy lisäksi kahviloita ja ruokapaikkoja. Torin äärelle ovat sijoittuneet myös pienet erikoiskaupat palveluineen. Torialue jatkuu Keiteleen rantaan saakka. Viitasaaren kaupunki on kunnostanut rannan yhteiseksi virkistyspaikaksi sekä paikkakuntalaisille että lomailijoille ja siellä järjestetään monenlaisia tapahtumia. Aivan torin vieressä sijaitsee Porthanin puisto, jossa on mukavia kävelyreittejä ja levähdyspaikkoja. Puistossa on myös erilaisia leikkitelineitä pienten kävijöiden iloksi.

Torin myyntipaikat

Myyntipaikan voi varata päiväksi, viikoksi tai pidemmäksi ajaksi. Pidempiaikainen toripaikka (yli viikko) tai myyntikatoksen sijoittaminen varataan ennakkoon vapaamuotoisella hakemuksella. Myyntipaikan toripaikkamaksut peritään kaupungin toimesta laskulla, mikäli kyseessä on yli viikon toripaikkavaraus.

Lyhytaikainen, satunnainen myyntipaikka voidaan varata suoraan saapumalla kohteeseen. Torimyynnin päiväpaikat ovat ilmaisia vuoden 2023 alusta lähtien.

Vapaamuotoiset paikkahakemukset toimitetaan viitteellä ”Toripaikka” osoitteeseen:

Mervi Kauppinen

toimistosihteeri

040 171 7516 Soita

Yksikkö

Elinympäristön ja asumisen palvelut

Vesa Pulkkinen

yhdyskuntatekniikan työnjohtaja

040 194 5119 Soita

Yksikkö

Elinympäristön ja asumisen palvelut

Toimipaikka

Kaupungintalo
Keskitie 10
44500 Viitasaari

Hae sivustolta