Perusopetus

Tervetuloa peruskouluun!

Hei uusi koululainen!

Alla olevasta linkistä saa tietoa kouluun ilmoittautumisesta, yleistä asiaa perusopetuksesta ja perusopetuslaista sekä opiskelusta ja opetuksen järjestämisestä.

Tietoa perusopetukseta

Peruskoulut

Opetus- ja koulutuspalvelumme ovat nykyaikaiset, laadukkaat ja kattavat. Viitasaarella on monipuolinen Haapaniemen koulu  (0.-9. lk) ja kodikkaat Huopanan koulu (0.-6. lk) ja Kymönkosken koulu (0.-6. lk).

Koulut ja yhteystiedot

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta tarjotaan 1.- 2.-luokkalaisille ja erityisen tuen oppilaille. Oppilailla on monipuoliset mahdollisuudet osallistua ohjattuun ja virkistävään toimintaan sekä lepoon ammattitaitoisen henkilön valvonnassa. Viitasaarella toimintaa järjestetään Haapaniemen koulussa pääsääntöisesti klo 7.00-16.00 (poislukien koululaika) sekä Huopanan koululla ja Kymönkosken koululla.

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Koulumatka ja koulukuljetus

Viitasaaren kaupunki järjestää koulukuljetukset sivistyslautakunnan hyväksymän ”Koulukuljetusten periaatteet Wiitaunionin alueella 1.1.2020 lukien” mukaan.

KiVa Koulu -ohjelma

Viitasaaren kouluissa on käytössä KiVa Koulu –ohjelma. KiVa Koulu® on Turun yliopistossa kehitetty kiusaamisen vastainen toimenpideohjelma. Ohjelman tavoitteina ovat kiusaamisen ehkäiseminen, tehokas puuttuminen kiusaamistilanteisiin ja jatkuva seuranta.

Hae sivustolta