Avoin varhaiskasvatus

Avoin varhaiskasvatus järjestetään perhekeskuksen kohtaamispaikka Perhetuvassa.

Lasten kerho 2-5 v.
Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-12 kokoontuva kerho on Viitasaaren kaupungin varhaiskasvatuksen järjestämä ohjattu ja suunnitelmallinen kerhotoiminta lapsille, jotka eivät ole kunnallisen varhaiskasvatuksen piirissä. Avoimeen varhaiskasvatukseen osallistuminen ei poissulje kotihoidon tuen tai kuntalisän saamista. Ilmoittautuminen alla olevien ohjeiden mukaan.

Avoin perhepäivä
Tiistaisin klo 9-12 on perheiden päivä. Lapset tulevat vanhempiensa kanssa perhepäivään ja omia eväitä voi ottaa mukaan. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, päivä on avoin kaikille.

Tilapäisen hoidon tarvetta varten voit kysyä myös lastenhoitoapua. Hoidon tarpeeseen vastataan mahdollisuuksien mukaan.
Tiedustelut:
Marikka p. 040 775 6418
Marika p. 040 661 0198

Ilmoittautuminen
Avoimen varhaiskasvatuksen leikkikerhoon ilmoittaudutaan toimintavuodeksi 10.8.2022-31.5.2023. Ilmoittautumislomake löytyy alla olevasta linkistä,  kaupungintalon infosta tai Perhetuvalta. Ilmoittautumisen voi tehdä myös toimintavuoden aikana. Lomakkeiden palautus varhaiskasvatustoimistoon kaupungintalolla tai sähköpostitse tarja.laitinen@pihtipudas.fi.

Ilmoittautumislomake (docx)

Tervetuloa avoimeen varhaiskasvatukseen leikkimään, laulamaan, loruilemaan, liikkumaan ja taiteilemaan! Toimintaa suunnitellaan yhteistyössä perheiden kanssa.

 

Marikka Luukkonen

Avoimen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja

040 7756 418 Soita

Hae sivustolta