Avoin varhaiskasvatus

Avoin varhaiskasvatus

Avoin varhaiskasvatus järjestetään perhekeskuksen kohtaamispaikka Perhetuvassa.

Avoin perhekerho maanantaisin ja perjantaisin klo 9-12, tarjolla aamukahvit. Perhekerhossa lapset tulevat Perhetuvalle vanhempiensa kanssa, myös omat eväät voi ottaa mukaan. Perhekerhoon osallistuminen ei poissulje kotihoidontuen tai kuntalisän saamista. Myös muuhun varhaiskasvatukseen osallistuva lapsi voi tulla mukaan perhekerhoon. Kesän 2024 Perhekerhot jatkuvat 21.6. saakka ja alkavat jälleen 5.8. Perhekerhoon ei tarvitse ilmoittautua, kerho on avoin kaikille.

Leikkitreffit Perhetuvalla tiistaisin klo 9-12 (parillisilla viikoilla) 11.6. saakka, jatkuen 6.8.

Iltapäivän Leikkitreffit Perhetuvalla tiistaisin klo 16-18 (parittomilla viikoilla) 18.6. saakka, jatkuen 13.8.2024.

Leikkitreffit palvelevat koko perhettä perhekerhojen tapaan, eikä ilmoittautumisia tarvita. Järjestäjinä Keski-Suomen hyvinvointialue sekä Viitasaaren avoin varhaiskasvatus.

Lasten kerho 2-5 vuotiaille
Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9-11 kokoontuva kerho on Viitasaaren kaupungin varhaiskasvatuksen järjestämä ohjattu ja suunnitelmallinen kerhotoiminta lapsille, jotka eivät ole kunnallisen varhaiskasvatuksen piirissä. Avoimeen varhaiskasvatukseen osallistuminen ei poissulje kotihoidon tuen tai kuntalisän saamista.
Ilmoittautuminen paikan päällä tai Marikka 040 7756 418.

Kun tarvitset lyhytkestoista, tilapäistä hoitoa lapsellesi, niin vastaamme hoidon tarpeeseen mahdollisuuksien mukaan.
Tiedustelut Marikka p. 040 775 6418

Tervetuloa avoimeen varhaiskasvatukseen leikkimään, laulamaan, loruilemaan, liikkumaan ja taiteilemaan! Toimintaa suunnitellaan yhteistyössä perheiden kanssa.

Marikka Luukkonen

Varhaiskasvatuksen sosionomi

040 7756 418 Soita

Hae sivustolta