Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Kaupungin tarjouspyyntöjä julkaistaan valtakunnallisessa Hankintailmoitukset.fi-sivustossa. Viitasaaren kaupungin, Pihtiputaan kunnan ja koko Wiitaunionin voit hakea alla olevista linkeistä:

Hakusanalla Viitasaaren kaupunki

Hakusanalla Pihtiputaan kunta

Hakusanalla Wiitaunioni

Viitasaaren kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista myös Tarjova-palvelun kautta ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti. Tarjova-kilpailutuspalvelu on julkisen sektorin hankintayksikköjen ja tarjoajien (palveluita, tavaroita tai urakoita tarjoavien toimittajien) väliseen hankintaprosessin toteuttamiseen kehitetty tekninen työväline, jonka avulla käyttäjät (hankintayksiköt ja tarjoajat) voivat laatia, julkaista ja jakaa tietoa sekä olla vuorovaikutuksessa keskenään.


Siivouspalveluiden hankinta Viitasaaren kuntoutumiskeskus Miekun ja uuden pelastuslaitoksen tiloihin

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta toteuttavat yhteisiä kuntapalveluja nimellä Wiitaunioni. Ruoka- ja puhtauspalvelut toimivat yhteisen teknisen lautakunnan alaisuudessa. Pyydämme tarjouksen kahden kohteen siivouspalveluiden hoitamisesta.

Tilaaja vastaa saniteettitarvikkeiden (käsipaperit ja wc-paperit sekä saippuat) ja jätesäkkien ja roskapussien hankkimisesta kohteisiin. Tilaaja vastaa kohteen tarvitsemista ja käyttämistä siivousaineista, – välineistä, -tarvikkeista ja – koneista. Siivouksesta aiheutuvan pyykin pesemisestä vastaa palvelun tuottaja. Siivouskohteesta löytyy kone pyykin pesemistä varten.

Pyydämme sitovaa kirjallista ja suomenkielellä kirjoitettua tarjousta siivouspalveluiden hoitamisesta tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti.

Tarjoukset on laadittava ja jätettävä sähköisesti 26.8.2021 klo 12:00 mennessä osoitteessa:

http://tarjova.fi/kilpailutus?t=893


Hae sivustolta