Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Kaupungin tarjouspyyntöjä julkaistaan valtakunnallisessa Hankintailmoitukset.fi-sivustossa. Viitasaaren kaupungin, Pihtiputaan kunnan ja koko Wiitaunionin voit hakea alla olevista linkeistä:

Hakusanalla Viitasaaren kaupunki

Hakusanalla Pihtiputaan kunta

Hakusanalla Wiitaunioni

Viitasaaren kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista myös Tarjova-palvelun kautta ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti. Tarjova-kilpailutuspalvelu on julkisen sektorin hankintayksikköjen ja tarjoajien (palveluita, tavaroita tai urakoita tarjoavien toimittajien) väliseen hankintaprosessin toteuttamiseen kehitetty tekninen työväline, jonka avulla käyttäjät (hankintayksiköt ja tarjoajat) voivat laatia, julkaista ja jakaa tietoa sekä olla vuorovaikutuksessa keskenään.


Savivuoren tuulimyllyn rakentaminen

Viitasaaren kaupunki pyytää tarjouksia Savivuorelle uuden tuulimyllyn rakentamisesta vanhaa kunnioittaen, marraskuun 2023 loppuun mennessä.

Tarjouspyyntö löytyy osoitteesta http://tarjova.fi/kilpailutus?t=977
Tarjoukset on jätettävä 19.06.2023 klo 12:00 mennessä


Haukirinteen asuinalueen katujen ja kunnallistekniikan rakentaminen, vaihe 1

Kilpailutus käsittää Viitasaaren kaupungin kadunrakentamisen hulevesi- ja valaistusrakenteineen sekä optiona Alva Viitasaari Oy:n osuuden ao. alueen vesi- ja viemäritekniikan rakentamisesta.

Kyseessä on avoin kansallinen hankinta ja tarjouspyyntö kokonaisuudessaan löytyy osoitteesta: http://tarjova.fi/kilpailutus?t=979

Tarjoukset tulee jättää sähköiseen järjestelmään liitteineen 20.6.2023 klo 21 mennessä.

Kysymyksiä voi esittää tarjouspyynnön kysymyspalstan kautta 15.06.2023 klo 21 saakka.

Hae sivustolta