Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Hankinnat ja tarjouspyynnöt

Kaupungin tarjouspyyntöjä julkaistaan valtakunnallisessa Hankintailmoitukset.fi-sivustossa. Viitasaaren kaupungin, Pihtiputaan kunnan ja koko Wiitaunionin voit hakea alla olevista linkeistä:

Hakusanalla Viitasaaren kaupunki

Hakusanalla Pihtiputaan kunta

Hakusanalla Wiitaunioni

Viitasaaren kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista myös Tarjova-palvelun kautta ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti. Tarjova-kilpailutuspalvelu on julkisen sektorin hankintayksikköjen ja tarjoajien (palveluita, tavaroita tai urakoita tarjoavien toimittajien) väliseen hankintaprosessin toteuttamiseen kehitetty tekninen työväline, jonka avulla käyttäjät (hankintayksiköt ja tarjoajat) voivat laatia, julkaista ja jakaa tietoa sekä olla vuorovaikutuksessa keskenään.


Tarjouspyyntö ateriakuljetuksista Pihtiputaan alueella

Wiitaunionin ruokapalvelut tuottavat ruokapalveluja eri-ikäisille kuntalaisille. Kunnissa toimii perusturvan ja sivistystoimen keskuskeittiöt, jotka valmistavat aterioita yksiköille ja annospakattuja annoksia kotiin kuljettavaksi.

Ruokapalvelut pyytää kirjallista tarjousta ateriakuljetuksista Pihtiputaan kunnan alueella. Tarjouspyyntö julkaistaan Tarjova-palvelussa sekä Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan kotisivuilla.

Tarjoukset on laadittava ja lähetettävä sähköisesti osoitteessa:
http://tarjova.fi/kilpailutus?t=842

Tarjoukset on toimitettava hankintayksikölle viimeistään 04.02.2021 klo 12:00.

Tarjouspyynnön tarkemmat tiedot löydät alla olevista liitteistä.

 


Hae sivustolta