Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminta

Aamu- ja iltapäivätoiminnalla tuetaan lapsen kasvua ja kehitystä. Toiminnalla luodaan perustaa hyvälle vapaa-ajanvietolle ja autetaan perheitä kasvatustehtävän toteuttamisessa. Sillä pyritään ennaltaehkäisemään riskitekijöitä, jotka liittyvät lapsen valvomattomaan ajankäyttöön ja yksinoloon.

Vanhemmilta perittävät kuukausimaksut ovat seuraavat:

100 €, mikäli lapsi osallistuu toimintaan keskimäärin 67 tuntia kuukaudessa tai enemmän. Mikäli osallistumisen määrä on keskimäärin 45-66 tuntia kuukaudessa, on kuukausimaksu 70 € tai mikäli osallistumisen määrä on keskimäärin 1 – 44 tuntia kuukaudessa, on kuukausimaksu 45 €. Hinta sisältää välipalan.

Viitasaarella ohjattua aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään Haapaniemen, Huopanan ja  Kymönkosken koulun tiloissa 1-2 -luokkien oppilaille ja erityisoppilaille. Toimintaan hakemisesta saa tiedon kouluilta. Koulujen yhteystiedot

Toiminnan aikana Haapaniemen koulun kerholaiset käyttävät koulutilojen lisäksi myös koulun piha-aluetta, nuorisotiloja, kirjastoa, urheilukenttää ja lähellä olevaa pururataa. Toimintaan voi osallistua myös muiden koulujen oppilaita. Toimintaa järjestetään koulupäivisin pääosin klo 7.00-16.00 (kouluaika poislukien). Huopanan ja Kymönkoulun kerholaiset toimivat koulun tiloissa ja piha-alueella.

Hae sivustolta