Kaupungintalo

Viitasaaren kaupungintalolla on kaupungin eri palvelualueiden ja tytäryhtiöiden henkilöstöä ja toimintaa sekä muiden tahojen käytössä olevia tiloja. Kaupungintalolla on erilaisia kokous- ja neuvottelutiloja, jossa kaupunkiorganisaation lisäksi kokoontuu myös muun muassa paikallisia järjestöjä.

Kaupungintalolla on mahdollista asioida viranhaltijoiden ja työntekijöiden kanssa. Suosittelemme asiointiajan sopimista ensisijaisesti puhelimitse tai sähköpostilla ennen kaupungintalolle saapumista. Kaupungintalolla toimii myös kaupungin tytäryhtiö Viitasaaren Vuokra-asunnot Oy. Lisäksi rakennuksessa on muun muassa Keski-Suomen hyvinvointialueen toimintaa.

Kaupungintalon ovet ovat avoinna arkisin (ma-pe) klo 8-16. Osoite on Keskitie 10 (Google Maps). Kaupungintalo on normaalisti suljettu kesäisin heinäkuussa keskitettyjen kesälomien vuoksi. Vuonna 2024 kaupungintalo on suljettu 1.-28. heinäkuuta. Muista, lyhyemmistä sulkuajoista tiedotetaan uutisartikkelissa.

Kaupungintalolla on neuvonta ja puhelinvaihde, jotka ovat avoinna arkisin klo 9-12. Henkilöstön suorat numerot ja sähköpostiosoitteet ovat verkkosivuillamme.

Kaupungintalolla on valtuustosali sekä muita kokoustiloja. Valtuustosalissa sekä yleisöparvella on kuulolaitteeen käyttäjille induktiosilmukka, samoin neuvonnassa.

Kaupungintalolla on Asiointipiste, jossa saat asiasi vireille työ- ja elinkeinotoimiston palveluiden osalta.

Kaupungintalo on otettu käyttöön 1985.

 

Kaupungintalo on esteetön

  • Toimitiloissamme on esteetön sisäänpääsy ja kulku tilasta toiseen. Kaupungintalon eri kerrosten välillä voi kulkea hissillä.
  • Kaupungintalolla on esteetön WC.
  • Toimitiloissamme on selkeät opasteet.
  • Kaupungintalon pääsisäänkäynnin luona on mahdollisuus esteettömään pysäköintiin. Pääsisäänkäynnillä loiva luiska portaiden vieressä sekä ovien sähköinen avaus.
  • Tiloissa on mahdollista asioida pyörätuolilla. Valtuustosalissa on pyörätuolipaikkoja eri tasoilla. Valtuustosalin alatasolle sekä parvelle voi kulke kaupungintalon hissillä aulan kautta.
  • Tiloissamme on induktiosilmukka valtuustosalissa (myös parvella) sekä aulassa neuvonnassa. Induktiosilmukkojen tiedot sekä kuuluvuuskartat Kuulokuvat.fi-verkkosivustolla.

 

Neuvonta, Viitasaaren kaupungintalo

014 459 7411 Soita

Yksikkö

Viitasaaren kaupungintalo

Toimipaikka

Keskitie 10,
44500 Viitasaari

Lisätietoja

Kaupungintalo avoinna arkisin klo 8-16.

Neuvonta ja puhelinvaihde avoinna arkisin klo 9-12.

Hae sivustolta