Nuorisopalvelut

Nuorisopalvelut tarjoaa monipuolisia harrastus- ja toimintamahdollisuuksia alle 29-vuotiaille viitasaarelaisille nuorille. Nuorisopalvelujen tarkoituksena on nuorisolain hengen mukaisesti tukea lasten ja nuorten kasvua ja itsenäistymistä, edistää aktiivista kansalaisuutta ja sosiaalista vahvistumista sekä parantaa lasten ja nuorten kasvu- ja elinolosuhteita Viitasaarella. Nuorisopalvelut on mukana nuorten elämässä monissa yhteyksissä; tapahtumissa, nuorisotiloilla, kouluilla ja harrastuksissa. Tarjoamme tukea nuorille koulutus- ja työllisyysmahdollisuuksien parantamiseen.

Palvelujen ja tapahtumien tuottamisessa olemme moniammatillisessa yhteistyössä kaupungin muiden toimialojen ja paikallisten järjestöjen, yrityksien, seurakunnan ja ammatillisen oppilaitoksen kanssa.

Myönnämme avustuksia nuorisotoiminnan tukemiseen ja tarjoamme tiloja kokoontumispaikoiksi.

 

Tiedustelut:

Jorma Rihto

Vapaa-aikatoimenjohtaja

044 4597 570 Soita

Lisätietoja

Myös Viitasaaren kaupungin järjestöyhdyshenkilö.

Viitasaaren nuorisovaltuusto

Nuorisolaissa (27.1.2006/72) todetaan, että nuorille tulee järjestää mahdollisuus osallistua paikallista ja alueellista nuorisotyötä ja –politiikkaa koskevien osallistuvien asioiden käsittelyyn. Lisäksi laki edellyttää, että nuoria on kuultava heitä koskevissa asioissa.

Viitasaaren nuorisovaltuusto

 

Etsivä nuorisotyö

Etsivän nuorisotyön tarkoitus on auttaa nuoria hoitamaan niitä asioita, jotka edistävät nuoren itsenäistä elämää ja parantavat tulevaisuuden tavoitteiden saavuttamista.

Lue lisää

Nuorisotalo

Viitasaaren nuorisotalo sijaitsee kirjaston, Simmarin ja keskuskoulun läheisyydessä. Nuorisotalo tarjoaa hyvät tilat vapaa-ajanviettoon ja erilaisiin harrastusmahdollisuuksiin.

Lue lisää

Nuorten työpaja

Nuorten työpaja suorittaa tilaustyönä metalli- ja puutöitä sekä erilaisia korjaus- ja huoltotöitä sekä alihankintaa.

Lue lisää

 

Koliman leirikeskus

Pasalantie 510, 44500 Viitasaari

Koliman leirikeskus Pasalan kylällä on käytössä leirien ja erilaisten tapahtumien ja juhlien järjestämiseen keväästä alkusyksyyn. Tiedustelut ja varaukset vapaa-aikatoimistosta p. 040 173 7520.

Lue lisää

Hae sivustolta