Sosiaalitoimen yhteydenottopuhelimen päivystää  klo 8-15 välisenä aikana jokaisena arkipäivänä. Puhelimen kautta saa yleistä ohjausta ja neuvontaa sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa.

Puhelinnumero on 040 661 5875

Keski-Suomen sote-uudistuksen ajankohtaiset tiedot löydät omilta verkkosivuiltaan.

Sosiaali- ja terveyspalvelut eli perusturvan palvelut tukevat kuntalaisia erilaisissa elämänvaiheissa ja – tilanteissa. Palvelut on tarkoitettu kaikille ikäryhmille ja meillä lähes 450 ammattilaista ovat huolehtimassa kuntalaisten terveydestä ja hyvinvoinnista.

Perusturvan palvelut koostuvat sekä sosiaalihuollon että terveydenhuollon palveluista, jotka Viitasaaren kaupunki tuottaa viitasaarelaisille ja pihtiputaalaisille. Sosiaalihuollon palveluilla tarkoitetaan sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön yksilön, perheen ja yhteisön toimintakykyä, sosiaalista hyvinvointia, turvallisuutta ja osallisuutta ylläpitäviä ja edistäviä palveluita.

Perusterveydenhuollon palveluihin sisältyvät kansanterveyslain 66/1972 mukainen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen sekä perusterveydenhuolto. Perusterveydenhuollon palveluita tuotetaan pääsääntöisesti Viitasaaren ja Pihtiputaan terveysasemilla. Perusturvan palveluiden järjestämisestä vastaa kuntien yhteinen perusturvalautakunta.

 

Sosiaali- ja terveyspalvelujen potilaan, asiakkaan tai läheisen vaaratilanneilmoitus

Potilaan, asiakkaan tai läheisen vaaratilanneilmoitus (sähköinen lomake)

Potilaan, asiakkaan tai läheisen vaaratilanneilmoitus (tulostettava paperilomake)

Hae sivustolta