Meijän polku 2017-2047 -hanke

 

Keski-Suomen MEIJÄN POLKU 2017–2047  –hankkeen tarkoituksena on pitkäjänteisesti, 30 vuoden aikajänteellä edistää kansanterveyttä ja hyvinvointia Keski-Suomessa. Meijän polulla keskisuomalaisten hyvinvoinnin edistämiseen keskitytään neljän teeman, eli liikunnan, levon, luonnon ja yhteisöllisyyden kautta. Meijän polun tavoitteena on terveempi ja hyvinvoiva Keski-Suomen väestö.

Meijän polun vuosikellosta löydät kuhunkin vuodenaikaan liittyviä liikunta- ja hyvinvointivinkkejä sekä liikunta- ja hyvinvointihaasteita: https://www.meijanpolku.fi/vuosikello/

Syksylle on saunahaastetta, metsähaastetta, kävelyhaastetta jne: https://www.meijanpolku.fi/syksy/

Wiitaunionin sivistyslautakunta haastaa viitasaarelaiset mukaan Meijän polun vuodenaikahaasteeseen. Syksyn haasteita on aikaa toteuttaa 30.11.2020 saakka, jonka jälkeen onkin aika siirtyä talvihaasteisiin.

Sivistyslautakunnan puheenjohtaja Hannu Aho: ”Haastan sekä itseni että kuntalaiset luontoliikunnan pariin. Kaikkina vuodenaikoina löytyy sopivia kelejä luonnossa liikkumiseen, ja meillä Pihtiputaalla löytyy myös hyviä rakennettuja luontopolkuja. Kun on säähän sopiva varustus, liikkumisesta nauttii vaikka räntäsateessa. Metsässä liikkuminen parantaa tutkitusti mielialaa ja kehittää tasapainoa. Omassa työssäni saan hyvin hyötyliikuntaa, mutta luontoliikunta on mieluista myös kiireettömästi vapaa-ajalla.”

Liikkua voit myös muilla tavoin, kuin syksyn haasteiden lajivalikoiman mukaisesti. Halutessasi voit seurata omaa toimintaasi seurantakorttien avulla. Löydät tarkemmat haastekuvaukset ja seurantakortit täältä:  https://www.meijanpolku.fi/syksy/.

 

 

Hae sivustolta