Yrittäminen

Viitasaarella on jo nyt huippuhyviä yrittäjiä ja yrityksiä. Solahda joukkoon! Sijaintimme on erinomainen: Nelostie ja Sininen tie risteävät täällä, keskellä Suomea. Ilmapiirimme on kiitosta saanut: kaupungin ja yrittäjien yhteistyö ja vuoropuhelu on jatkuvaa ja hyvähenkistä.

Viitasaari on pohjoisen Keski-Suomen keskus, jossa on osaavaa ja motivoitunutta työvoimaa ja jonne moni täältä lähtenyt haaveilee palaavansa, jos töitä löytyy.

Kaupungin yrityspalvelut ovat Sinua ja yritystäsi varten. Menestymisesi on meidänkin menestystämme. Etsimme ratkaisuja kaikissa tilanteissa, koskivatpa ne sitten toimitiloja, liikennejärjestelyjä tai muita yritystoimintaan vaikuttavia asioita. Tunnemme alueen toimijat, joten pysymme hyvin kartalla esimerkiksi yritystoiminnan jatkajaa etsivistä tai pian vapautuvista tiloista. Uudenkaan hallin tai myymälän rakentaminen ei ole vaikeaa, sillä sopivia tontteja on saatavissa. Wiitaseudun Yrityspalvelu on kumppanisi näissä asioissa.
Osaamista ja asiantuntijapalveluja on tähänkin asti järjestänyt ja tarjonnut kuntien omistama Kehittämisyhtiö Witas Oy, jonka peruspalvelut ovat maksuttomia.

Viitasaarella on jo monenlaista yritystoimintaa. Menestyviä firmoja on niin teollisuuden, jalostuksen, palvelujen kuin nykyaikaisen maaseutuyrittämisenkin aloilla. Autamme verkostoitumaan ja Viitasaaren Yrittäjät ry on aktiivinen toimija.

Viitasaarella pidetään joka syksy valtakunnalliset keksintömessut, Keksintöjen Viikko. Messut kokoaa keksijät, yrittäjät ja yhteistyökumppanit samaan paikkaan samaan aikaan. Keksijät esittelevät keksintöjään ja myyvät patentteja sekä etsivät yhteistyötahoja tapahtumassa. Yrittäjät etsivät tuotteita ja ideoita omaan toimintaansa. Messut ovat myös yleisölle avoimet.

Ota yhteyttä, kerromme lisää mahdollisuuksista Viitasaarella.

Tule meille yrittäjäksi

Lue lisää

Yhteis- ja etätyötila Lennätin

Lue lisää

Maatalous

Lue lisää

Lomituspalvelut

Lue lisää

Hae sivustolta