Viitasaaren lukio

Viitasaaren lukion ajankohtaiset tiedot ja Pelastus- ja turvallisuuslinjan sekä Musiikkilinjan esittelyt ovat lukion peda.net-sivustolla.

Viitasaaren lukio on yli satavuotias tasokas yleislukio, joka toimii Suomen parhaalla koulukampuksella. Samalla tontilla ovat lukio, monitoimihalli Viitasaari Areena, uimahalli Simmari, yleisurheilukenttä, jääkiekkokaukalo, skeittiparkki ja street workout -telineet, kirjasto, nuorisotalo, musiikkiopisto sekä teatteri. Aivan kävelymatkan päässä ovat ympärivuotiseen käyttöön soveltuva maapohjainen Hurrikaanihalli, Savivuoren laskettelurinteet ja ulkoilualueet sekä frisbeegolfrata. Lukiossa on yleislinja, musiikkilinja sekä pelastus- ja turvallisuuslinja.

Opiskelu lukiossa

Yhteystiedot

Viitasaaren lukio
Koulukuja 2
44500 Viitasaari

Musiikkilinjan opinnot ovat tosi hyviä, musiikki on myös rakas harrastus ja se tuo virtaa tavalliseen lukio-opiskeluun. Musiikkilinjalla kursseja on soittamisesta sävellykseen ja sanoitukseen. Me tehdään erilaisia projekteja ja opetus toteutetaan sen mukaan, millainen porukka taitoineen kurssilla on. Linjalaiset saavat valita maksuttomana musiikkiopistosta yhden pää-ja sivuaineen ja opiston opinnot huomioidaan lukiossa soveltavina kursseina. Viitasaaren lukio on juuri sopivan kokoinen, kaikki otetaan yksilöinä huomioon, ihmiset ja käytännöt tulevat nopeasti tutuiksi. Opetus on tasokasta ja meillä on täällä hyvät edut, esimerkiksi koulupäivän aikana hyppytunneilla kuntosalilla ja uimahallissa voi käydä maksutta.

Vilma Ojanperä

Taimo Halme

Lukion rehtori

040 536 9636 Soita

Yksikkö

Viitasaaren lukio

Marika Vuorela

Vararehtori, opettaja

044 733 5690 Soita

Yksikkö

Viitasaaren lukio

Ilona Korjus

Toimistosihteeri

044 733 5679 Soita

Yksikkö

Viitasaaren lukio ja sivistystoimen hallinto

Lisätietoja

Viitasaaren lukion toimistosihteeritehtävien lisäksi Viitasaaren koulukuljetus- ja koulutapaturma-asiat

Hae sivustolta