Paikkatietopalvelut

PAIKKATIETOPALVELUT

Näille sivuille on koottu paikkatietopalveluita, joista löydät tietoa Viitasaaresta ja Viitasaaren palveluista.

LOUHI

Pohjoisen keski-suomen karttapalvelusta (Louhi) löytyy kartta-aineistoa kuntalaisten vapaaseen käyttöön. Tietoja, palveluita ja kartta-aineistoja palveluun päivitetään ja julkaistaan resurssien mukaan. Karttapalveluun syötettyjä tietoja, palveluita ja karttapohjia sekä aineistoja saat suodatettua näkyviin rastittamalla haluamasi tasot kartan vasemmasta laidasta löytyvästä ”aineistot” -valikosta.

SWECO

PAIKALLISET.FI

Pihtiputaan, Viitasaaren, Kinnulan ja Kivijärven palvelut samalla kartalla. Pohjoisen Keski-Suomen palvelut yhdestä paikasta niin paikallisille, kesäasukkaille, matkailijoille kuin ohikulkijoillekin. Etsitpä sitten ruokapaikkoja, kauppoja, tekemistä vapaa-ajalle tai muita palveluja ja vierailukohteita, Paikalliset.fi sivustolta löydät kätevästi sinua lähimpänä olevat tuotteet ja palvelut niin arkeen kuin juhlaan. Karttapohjaiseen palveluhakuun kuuluu pohjoisen Keski-Suomen alueelta neljä kuntaa (Kinnula, Kivijärvi, Pihtipudas, Viitasaari) eli kaikki palvelut yhdessä paikassa! Alueiden palveluiden etsiminen karttahaun kautta säästää aikaasi ja mahdollistaa myös esimerkiksi huolto-, kiinteistö- tai rakennuspalveluiden käytännöllisen ja nopean vertailemisen. Sivustolta löydät myös lähialueesi ajankohtaiset tapahtumat. Palvelun ylläpito Witas Oy.

LIPAS

LIPAS on suomalaisten liikuntapaikkojen tietopankki. Lipas on valtakunnallinen ja julkinen liikunnan paikkatietojärjestelmä, jota hallinnoi Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellinen tiedekunta ja rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Lipaksessa on tietoa Suomen liikuntapaikoista, virkistysalueista, ulkoilureiteistä ja liikuntatoimen taloudesta. Sivuston paikallisten tietojen ylläpito Liikuntatoimi sekä paikalliset yhdistykset ja toimijat.

Hae sivustolta