Yhteis- ja etätyötila Lennätin

Yhteis- ja etätyötila Lennätin

Lennätin on tulevaisuuden tiedon ja taidon talo, akateeminen residenssi, toimistohotelli ja alueen toimijoiden yhteiskäyttötila. Se on yritysten, oppilaitosten ja julkisen sektorin yrityskehittäjien törmäyspaikka. Se on vapaa-ajanasukkaiden ja ohimatkaavien työläisten lyhyt- ja pitkäaikainen työyhteisö. Se on korkeakoulujen satelliittipiste maaseudulla. Se on kaikkien yhteinen tila.

Lennättimessä on ergonomisia ja moderneja työpisteitä, hiljaisia tiloja puheluita ja videoneuvotteluita varten. Käytössä on esimerkiksi sähköpöytiä, näyttöjä, näppäimistöjä ja hiiriä. Tarvitset vain oman kannettavan tietokoneesi sekä haluamasi lisälaitteet, esimerkiksi kuulokkeet.

Maaseudun moderniin hubiin voivat rakentaa pesänsä niin tietotyöläiset, tulevaisuuden tekijät kuin taivaanrannan maalaritkin. Pesäpaikkoja on sekä rauhaansa rakastaville pysyville asukeille että muuttolinnuille, jotka nousevat siivilleen syksyn tullen. Luotettava laajakaista, pöydänkulma ja kahvikuppi tarjotaan myös kulkijoille, joiden tarvitsee lepuuttaa jalkojaan matkan varrella. Kaikille on tarjolla samat palvelut, joita tuottavat niin kehittämisyhtiö Witas ja eri oppilaitokset kuin myös yksityiset toimijat tarpeiden mukaan. Tulevaisuudessa Lennättimen yhteyteen voidaan kehittää myös muita jakamistalouden periaatteen mukaisia toimintoja.

Tervetuloa töihin!

Lue lisää Lennättimen omilta verkkosivuilta.

Aukioloajat

Lennätin

ma-pe

8-16


Lisätietoja

Etä- ja yhteistyötila Lennätin Viitasaaren keskustassa. Avoinna arkisin 8-16, viikonloppuisin  suljettuna. Poikkeukset aukioloaikoihin, tapahtumat ja lisätiedot verkkosivuilta sekä Facebook-sivuilta.

Seuraa meitä Facebookissa!

Seuraa meitä Instagramissa!

Lennätin

040 485 7876 Soita

Yksikkö

Lennätin

Toimipaikka

Lennätin, Keskitie 4, 44500 Viitasaari

Lisätietoja

Puhelin käytössä Lennättimen aukioloaikoina

Hae sivustolta