Yhteis- ja etätyötila Lennätin

Yhteis- ja etätyötila Lennätin

Lennätin on maksuton etätyötila Viitasaaren keskustassa, torin laidalla (Keskitie 4, Google Maps). Tilassa on ajanmukaiset ja ergonomiset työpisteet sekä nopea internetyhteys. Työpöydät ovat sähköisesti korkeussäädettäviä ja niissä on ulkoinen näyttö, näppäimistö ja hiiri, joihin voit kytkeä oman kannettavan tietokoneesi. Mahdolliset adapterit sekä lisälaitteet, esimerkiksi omat kuulokkeet on suositeltavaa ottaa myös mukaan. Käytössä on lisäksi ääntä vaimentavaa tilaa esimerkiksi puheluita ja videoneuvotteluita varten sekä yläkerrassa erillinen neuvotteluhuone.

Etätyötila on avoinna arkisin klo 8-16, puhelimitse voi ottaa yhteyttä 040 485 7876 (käytössä aukioloaikoina) ja sähköpostilla markus.kauppinen@viitasaari.fi. Koronavirustilanteen vuoksi työpisteiden sijoittelua on tilassa väljennetty. Tilassa on siirrettäviä sermejä, keinutuoleja sekä erilaisia työskentelyergonomiaa parantavia tarvikkeita ja puolapuut. Ruokailua varten Viitasaaren keskustassa on useita ravintoloita. Ruoan voit nauttia myös Lennättimessä ja käytössä on ruokailuvälineiden lisäksi jääkaappi sekä mikro.

Lennätin on tulevaisuuden tiedon ja taidon talo, akateeminen residenssi, toimistohotelli ja alueen toimijoiden yhteiskäyttötila. Se on yritysten, oppilaitosten ja julkisen sektorin yrityskehittäjien törmäyspaikka. Se on vapaa-ajanasukkaiden ja ohimatkaavien työläisten lyhyt- ja pitkäaikainen työyhteisö. Se on korkeakoulujen satelliittipiste maaseudulla. Se on kaikkien yhteinen tila.

Maaseudun moderniin hubiin voivat rakentaa pesänsä niin tietotyöläiset, tulevaisuuden tekijät kuin taivaanrannan maalaritkin. Pesäpaikkoja on sekä rauhaansa rakastaville pysyville asukeille että muuttolinnuille, jotka nousevat siivilleen syksyn tullen. Luotettava laajakaista, pöydänkulma ja kahvikuppi tarjotaan myös kulkijoille, joiden tarvitsee lepuuttaa jalkojaan matkan varrella. Kaikille on tarjolla samat palvelut, joita tuottavat niin kehittämisyhtiö Witas ja eri oppilaitokset kuin myös yksityiset toimijat tarpeiden mukaan. Tulevaisuudessa Lennättimen yhteyteen voidaan kehittää myös muita jakamistalouden periaatteen mukaisia toimintoja.

Tervetuloa töihin!

Lue lisää Lennättimen omilta verkkosivuilta.

Lennätin

040 875 6 875 Soita

Yksikkö

Lennätin

Toimipaikka

Lennätin, Keskitie 4, 44500 Viitasaari

Lisätietoja

Lennättimessä työskentelevän kaupungin viestintäsuunnittelija Markus Kauppisen numero, puhelut Lennättimen aukioloaikoina arkisin klo 8-16.

Seuraa meitä Facebookissa!

Seuraa meitä Instagramissa!

Hae sivustolta