Tervetuloa Simmariin!

Käyntiosoite:
Simmari – Viitasaaren uimahalli
Urheilutie 9, 44500 Viitasaari
, (Simmari Google Mapsissa)

Simmarin joulun ja uudenvuoden aukioloajat

Ma-Ke20.12.-22.12.21avoinna klo 12-20
Ti21.12.21 aamu-uintiavoinna klo 7-9
To-Su23.12.-26.12.21
(aatonaatto, jouluaatto, joulupäivä ja Tapaninpäivä)
suljettu
Ma-Ke27.12.21-29.12.21avoinna klo 12-20
Ti28.12.21 aamu-uintiavoinna klo 7-9
To30.12.21avoinna klo 12-21
Pe-Su31.12.21-2.1.22suljettu
Ma-Ke3.1. – 5.1.22avoinna klo 12-20
Ti4.1.22 aamu-uintiavoinna klo 7-9
To6.1.22
(loppiainen)
suljettu
Pe7.1.22 jälkeenavoinna normaalisti

 

Uimahallin normaalit aukioloajat.

Simmarin jumppa on viimeisen kerran ke 15.12.21. Jumppa jatkuu jälleen ke 12.1.22.

Uimahallin kuntosali on käytössä kortilla päivittäin klo 7.00-22.00 (varmista saldo ennakkoon, että kortti toimii joulun yli).

Voimailusali (Peltisepänkuja) on käytössä kortilla päivittäin klo 6-24 (varmista kortin voimassaoloaika, että kortti toimii joulun yli).

Simmari toivottaa asiakkailleen Hyvää joulua ja liikunnallista uutta vuotta 2021!

Simmarissa viihtyy koko perhe

Uimahalli Simmari on suosittu virkistyskohde, josta löytyy mahdollisuudet monipuolisen vesiliikunnan harrastamiseen ja rentoutumiseen niin altailla kuin kahviossakin.

Simmari on ihanteellinen kohde kaiken ikäisille. Allasosastolta löytyy lasten kahluuallas, opetusallas, ulkona kiertävä liukumäkiputki, kylmäallas, 25 metrin pituinen kuntouintiallas sekä terapia-allas, jossa on erilaisia vesihierontapisteitä ja virtuaalivesijumppanäyttö. Hallissa järjestetään erilaisia vesiliikuntaryhmiä, joista saat ajankohtaiset tiedot uimahallin henkilökunnalta ja näiltä verkkosivuilta.

Simmarissa on perinteinen sauna sekä keskiviikkoisin ja lauantaisin höyrysauna (kesäsesongin aikana keskiviikkoisin ja perjantaisin).

Liikuntarajoitteinen voi halutessaan varata käyttöönsä oman saunaosaston, mikä helpottaa asiointia uimahallissa. Suihkutuolit, tukikahvat, rollaattorit ja saunan lauteet on suunniteltu liikuntarajoitteisia varten. Avustaja pääsee aina ilmaiseksi liikuntarajoitteisen tueksi sauna- ja allasosastolle.

Simmarissa vierailee ryhmiä laajalta alueelta. Ryhmät voivat halutessaan vuokrata omaan käyttöönsä erillisen pukuhuoneen ja -saunan. Varauksia voit tehdä kahviosta.

Simmarin tiloissa on kuntosali, joka on käytössä arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22. Salilla on erilaisia laitteita lihaskuntoharjoitteluun, aerobiseen harjoitteluun ja rasvanpolttoon. Kun uimahalli on kiinni, pääset kuntosalille kulkukortilla. Kortin voit hankkia lipunmyynnistä.

Simmarin tilojen kuntoa tarkkaillaan jatkuvasti ja henkilökunta pitää huolen siitä, että tilat ovat siistit ja viihtyisät. Kesätauon aikana Simmarissa tehdään kunnostuksia ja huoltotöitä, joiden ansiosta varsinainen uimahallisesonki ei keskeydy.

Ajankohtaista

Kuntosali suljettu sunnuntaina 12.12.2021 Viitasaari Areenassa järjestettävän konsertin vuoksi.

 

Ohjeita uimahallin käyttäjille koronan välttämiseksi

  • Uimahallia saa käyttää vain oireettomana.
  • Pidä turvaväli saapuessasi kassalle.
  • Maksathan mieluiten kortilla käteisen sijasta.
  • Käsien pesemiseen on kiinnitettävä erityistä tarkkuutta.
  • Muista turvaväli myös uidessa.
  • Käsihuuhdetta on käytettävä aina tilanteen salliessa.
  • Pidäthän riittävän turvavälin kaikissa hallin tiloissa ja vältät kaikkea lähikontaktia.
  • Huomioi saunojen henkilömäärärajoitukset, jotka on ilmoitettu saunojen ovissa.

Huomioithan valtakunnallisen koronatilanteen takia Wiitaunionin sisäliikuntatiloihin annetut suositukset ja ohjeet. Lisää tietoa uutisartikkelista

Virtuaalivesijumppa

Terapia-altaalle on asennettu näyttö, josta asiakkaat voivat itse valita useita erilaisia virtuaalivesijumppaohjelmia.
Laite on vapaassa käytössä. Tarvittaessa saat opastusta uinninvalvojilta.

Seniorikortti 65+

65 vuotta täyttäneet seniorit voivat lunastaa Uimahalli Simmarin kassalta 65+ -kortin, joka oikeuttaa omatoimiseen liikuntaan Uimahalli Simmarissa ja kaupungin kuntosaleilla. Kortti ei oikeuta ohjattuihin liikuntaryhmiin. Huom. jos haluat käyttää vanhaa voimailusalia, pyydä lisäksi voimailusalin avainkortti.

Kortti on voimassa kalenterivuoden (1.1. – 31.12.). Kortin hinta on poikkeuksellisesti 60 euroa vuonna 2021. Kortti on henkilökohtainen. Voit ostaa kortin aikaisintaan tammikuun alussa sinä vuonna, kun täytät 65 vuotta. Kun ostat kortin, sinun täytyy  näyttää henkilöllisyystodistus, josta voidaan todeta ikäsi.

Kortin hinta on sama riippumatta siitä, missä kohti vuotta kortin ostat. Ostettua korttia ei voi palauttaa, maksua ei hyvitetä eikä maksuun voi yhdistää muita etuja.

Hae sivustolta