Tervetuloa Simmariin!

Urheilutie 9, 44500 Viitasaari  (Google Maps)

Uimahallin  aukioloajat.

Ajankohtaista

Simmarissa viihtyy koko perhe

Uimahalli Simmari on suosittu virkistyskohde, josta löytyy mahdollisuudet monipuolisen vesiliikunnan harrastamiseen ja rentoutumiseen niin altailla kuin kahviossakin.

Simmari on ihanteellinen kohde kaiken ikäisille. Allasosastolta löytyy lasten kahluuallas, opetusallas, ulkona kiertävä liukumäkiputki, kylmäallas, 25 metrin pituinen kuntouintiallas sekä terapia-allas, jossa on erilaisia vesihierontapisteitä ja virtuaalivesijumppanäyttö. Hallissa järjestetään erilaisia vesiliikuntaryhmiä, joista saat ajankohtaiset tiedot uimahallin henkilökunnalta ja näiltä verkkosivuilta.

Simmarissa on perinteinen sauna sekä keskiviikkoisin ja lauantaisin höyrysauna (kesäsesongin aikana keskiviikkoisin).

Liikuntarajoitteinen voi halutessaan varata käyttöönsä oman saunaosaston, mikä helpottaa asiointia uimahallissa. Suihkutuolit, tukikahvat, rollaattorit ja saunan lauteet on suunniteltu liikuntarajoitteisia varten. Avustaja pääsee aina ilmaiseksi liikuntarajoitteisen tueksi sauna- ja allasosastolle.

Simmarissa vierailee ryhmiä laajalta alueelta. Ryhmät voivat halutessaan vuokrata omaan käyttöönsä erillisen pukuhuoneen ja -saunan. Varauksia voit tehdä kahviosta.

Simmarin tiloissa on kuntosali, joka on käytössä arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22. Salilla on erilaisia laitteita lihaskuntoharjoitteluun, aerobiseen harjoitteluun ja rasvanpolttoon. Kun uimahalli on kiinni, pääset kuntosalille kulkukortilla. Kortin voit hankkia lipunmyynnistä.

Simmarin tilojen kuntoa tarkkaillaan jatkuvasti ja henkilökunta pitää huolen siitä, että tilat ovat siistit ja viihtyisät. Kesätauon aikana Simmarissa tehdään kunnostuksia ja huoltotöitä, joiden ansiosta varsinainen uimahallisesonki ei keskeydy.

Simmarin kesäaukioloajat 2.5. alkaen

Ma-ke 12-19, to 12-21, pe 12-19
Aamu-uinti 28.5. saakka tiistaisin klo 7-9

Uimahalli on suljettu vappuna
30.4. – 1.5. ja helatorstaina 9.5. sekä
kesätauon ajan 17.6. – 11.8.
Kesäaukioloajat käytössä myös 12.8. – 2.9.

Uimahallin kuntosali ja Peltisepänkujan voimailusali ovat käytössä päivittäin läpi kesän klo 7-22. Kulku saleihin korteilla.
Huom! Tiloista on poistuttava klo 22 mennessä. Huolehdi ennen kesätauon alkua (14.6. mennessä), että uimahallin kuntosalikortilla on riittävästi saldoa ja/tai vanhan voimailusalin avainkortilla riittävästi aikaa. Kesätauon aikana kortteja ei päivitetä.

Katso uimahallin ja Simmarin kuntosalin aukioloajat omalta sivultaan

Voimailusalin kortin voi nyt ostaa uimahallin kassalta

Voimailusali on siirtynyt 13.11.2023 samaan Enkora asiakas- ja kulunvalvontajärjestelmään kuin Simmari. Voimailusalin kausikortin voi nyt ostaa ja päivittää uimahallin kassalla.

Kun ostat/päivität kortin, kerro omat henkilö- ja yhteystietosi, kerro kuinka pitkäaikaisen kortin Voimailusalille sekä oletko oikeutettu hinnaston mukaisiin alennuksiin. Maksussa voit käyttää myös erilaisia liikuntaetuja (Smartum, Tyky, ePassi).

Uimahallin pidempien kiinnioloaikojen aikana ole yhteydessä vapaa-aikatoimistoon.

Ohjeita uimahallin käyttäjille koronan välttämiseksi

  • Uimahallia saa käyttää vain oireettomana.
  • Pidä turvaväli saapuessasi kassalle.
  • Maksathan mieluiten kortilla käteisen sijasta.
  • Käsien pesemiseen on kiinnitettävä erityistä tarkkuutta.
  • Muista turvaväli myös uidessa.
  • Käsihuuhdetta on käytettävä aina tilanteen salliessa.
  • Pidäthän riittävän turvavälin kaikissa hallin tiloissa ja vältät kaikkea lähikontaktia.
  • Huomioi saunojen henkilömäärärajoitukset, jotka on ilmoitettu saunojen ovissa.

Huomioithan valtakunnallisen koronatilanteen takia Wiitaunionin sisäliikuntatiloihin annetut suositukset ja ohjeet. Lisää tietoa uutisartikkelista

Virtuaalivesijumppa

Terapia-altaalle on asennettu näyttö, josta asiakkaat voivat itse valita useita erilaisia virtuaalivesijumppaohjelmia.
Laite on vapaassa käytössä. Tarvittaessa saat opastusta uinninvalvojilta.

Seniorikortti 65+

65 vuotta täyttäneet seniorit voivat lunastaa Uimahalli Simmarin kassalta 65+ -kortin, joka oikeuttaa omatoimiseen liikuntaan Uimahalli Simmarin altailla ja kuntosalilla sekä voimailusalilla. Kortti ei oikeuta ohjattuihin liikuntaryhmiin. Voimailusalin käyttöoikeuden voi päivittää joko voimailusalin kortille tai Simmarin kortille.

Kortin hinta on 80 euroa. Kortti on henkilökohtainen. Kortti on voimassa yhden vuoden ajan alkaen siitä päivästä, jolloin täytät 65 vuotta. Kun ostat kortin, sinun täytyy  näyttää henkilöllisyystodistus, josta voidaan todeta ikäsi.

Kortin hinta on sama riippumatta siitä, missä kohti vuotta kortin ostat. Ostettua korttia ei voi palauttaa, maksua ei hyvitetä eikä maksuun voi yhdistää muita etuja.

Hae sivustolta