Simmarissa talviaukioloajat maanantaina 14.9.2020 alkaen (Tarkat tiedot aukioloajat-sivulla).

Kuntosali on avoinna ma-su klo 8-22.  Simmarin kuntosalin avain- eli asiakaskorttien saldoa ja uusia kortteja voi hankkia uimahallin lipunmyynnistä sen aukioloaikoina. 65-vuotiaat ja sitä vanhemmat voivat hankkia seniorikortin, jolla voi käyttää Simmarin kuntosalia, Voimailusalia ja Uimahalli Simmaria.

Ohjeita uimahallin käyttäjille koronan välttämiseksi

  • Uimahallia saa käyttää vain oireettomana.
  • Pidä turvaväli saapuessasi kassalle.
  • Maksathan mieluiten kortilla käteisen sijasta.
  • Käsien pesemiseen on kiinnitettävä erityistä tarkkuutta.
  • Muista turvaväli myös uidessa.
  • Käsihuuhdetta on käytettävä aina tilanteen salliessa.
  • Pidäthän riittävän turvavälin kaikissa hallin tiloissa ja vältät kaikkea lähikontaktia.

Huomioithan valtakunnallisen koronatilanteen takia Wiitaunionin sisäliikuntatiloihin annetut suositukset ja ohjeet. Lisää tietoa uutisartikkelista

Simmari on monipuolinen uimahalli ja virkistyskeskus Viitasaaren keskustassa. Viitasaaren uimahalli valmistui joulukuussa 2003. Simmarin hinnaston ja aukioloajat löydät omilta sivuiltaan.

Käyntiosoite: Simmari – Viitasaaren uimahalli, Urheilutie 9, 44500 Viitasaari, (Simmari Google Mapsissa)

 

Simmarissa viihtyy koko perhe

Uimahalli Simmari on monipuolinen virkistyskeskus kahvioineen ja ihanteellinen kohde perheille. Meillä veteen pääsee vauvasta alkaen, sillä lapsille sopivia altaita on matalasta kahluualtaasta alkaen. Isommat lapset saavat elämyksiä ulkona kiertävässä liukumäessä ja terapia-altaassa on erilaisia vesihierontapisteitä.
Viisirataisessa, 25 metriä pitkässä kuntouintialtaassa voi uimisen lisäksi harrastaa vesijuoksua. Viileä, verenkiertoa piristävä kokemus on tarjolla kylmäaltaassa. Simmarissa järjestetään erilaisia vesiliikuntaryhmiä, joista saat ajankohtaiset tiedot uimahallin henkilökunnalta sekä näiltä verkkosivuilta.

Simmarista on pidetty poikkeuksellisen hyvää huolta, ja moni pitääkin silmäteräämme Suomen siisteimpänä uimahallina. Uimahallin tiloja siivotaan ja seurataan jatkuvasti koko henkilökunnan toimesta.
Jatkuvan ylläpidon rinnalla viikoittainen huolto tehdään lattiasta kattoon, altailta kahvioon. Kesäisin Simmarissa tehdään kunnostuksia ja huoltotöitä, joiden ansiosta varsinainen uimahallisesonki ei keskeydy.

Perinteisen saunan lisäksi Simmarissa on höyrysauna, joka on käytössä keskiviikkoisin ja lauantaisin. Pukuhuoneet ovat viihtyisät ja tilavat. Uimahallissa on liikuntaesteiselle varattavissa oma saunaosasto, joka helpottaa asiointia uimahallissa.
Saunaosastolla on suihkutuolit, tukikahvat, rollaattorit sekä saunan lauteet suunniteltu liikuntarajoitteisia varten. Avustaja pääsee aina ilmaiseksi liikuntarajoitteisen tueksi sauna- ja allasosastolle.

Ryhmille Simmari on ihanteellinen kohde. Meillä vierailee ryhmiä laajalta alueelta ja suunnittelemme ohjelman aina tarpeiden mukaan.
Ryhmät voivat tulla Simmariin kertakäynnille tai nauttia palveluista säännöllisesti. Ryhmät voivat halutessaan vuokrata omaan käyttöönsä erillisen pukuhuoneen ja -saunan.

Kuntosali on Simmarin yhteydessä ja se on käytössä niin arkisin kuin viikonloppuisin klo 7-22. Tilassa on monipuolisesti erilaisia laitteita niin lihaskuntoharjoitteluun kuin aerobiseen harjoitteluun ja rasvanpolttoon. Uimahallin aukioloaikojen ulkopuolella kuntosalille pääsee kulkukortilla. Kortin voit hankkia lipunmyynnistä, josta saat myös käyttöohjeet.

Ajankohtaista

Virtuaalivesijumppa

Terapia-altaalle on asennettu näyttö, josta asiakkaat voivat itse valita useita erilaisia virtuaalivesijumppaohjelmia.
Laite on vapaassa käytössä kaikille uimahallikävijöille. Tarvittaessa saa opastusta uinninvalvojilta.

* * *

Matrix S-Force performance trainer

Uimahallin kuntosalilla on uusi kuntosalilaite aerobiseen harjoitteluun ja rasvanpolttoon.
Lisätietoja: https://shop.fysioline.fi/products/matrix-s-force-performance-trainer

Seniorikortti 65+

65 vuotta täyttäneet seniorit voivat lunastaa Uimahalli Simmarin kassalta 65+ -kortin, joka oikeuttaa omatoimiseen liikuntaan Uimahalli Simmarissa ja kaupungin kuntosaleilla (huom. mikäli käytät vanhaa voimailusalia, pyydä lisäksi voimailusalin avainkortti). Kortti ei oikeuta ohjattuihin liikuntaryhmiin.

Kortti on voimassa kalenterivuoden (1.1. – 31.12.). Kortin hinta on 70 euroa. Kortti on henkilökohtainen ja sitä lunastaessaan henkilön on esitettävä henkilöllisyystodistus, josta voidaan todeta henkilön ikä.

Kortin hinta on sama riippumatta siitä, missä kohti vuotta kortin lunastaa. Ostettua korttia ei voi palauttaa, maksua ei hyvitetä eikä maksuun voi yhdistää muita etuja.

Hae sivustolta