Tervetuloa Simmariin!

Käyntiosoite:
Simmari – Viitasaaren uimahalli
Urheilutie 9, 44500 Viitasaari
, (Simmari Google Mapsissa)

 

Simmarissa viihtyy koko perhe

Uimahalli Simmari on suosittu virkistyskohde, josta löytyy mahdollisuudet monipuolisen vesiliikunnan harrastamiseen ja rentoutumiseen niin altailla kuin kahviossakin.

Simmari on ihanteellinen kohde kaiken ikäisille. Allasosastolta löytyy lasten kahluuallas, opetusallas, ulkona kiertävä liukumäkiputki, kylmäallas, 25 metrin pituinen kuntouintiallas sekä terapia-allas, jossa on erilaisia vesihierontapisteitä ja virtuaalivesijumppanäyttö. Hallissa järjestetään erilaisia vesiliikuntaryhmiä, joista saat ajankohtaiset tiedot uimahallin henkilökunnalta ja näiltä verkkosivuilta.

Simmarissa on perinteinen sauna sekä keskiviikkoisin ja lauantaisin höyrysauna.

Liikuntarajoitteinen voi halutessaan varata käyttöönsä oman saunaosaston, mikä helpottaa asiointia uimahallissa. Suihkutuolit, tukikahvat, rollaattorit ja saunan lauteet on suunniteltu liikuntarajoitteisia varten. Avustaja pääsee aina ilmaiseksi liikuntarajoitteisen tueksi sauna- ja allasosastolle.

Simmarissa vierailee ryhmiä laajalta alueelta. Ryhmät voivat halutessaan vuokrata omaan käyttöönsä erillisen pukuhuoneen ja -saunan. Varauksia voit tehdä kahviosta.

Simmarin tiloissa on kuntosali, joka on käytössä arkisin ja viikonloppuisin klo 8-22. Salilla on erilaisia laitteita lihaskuntoharjoitteluun, aerobiseen harjoitteluun ja rasvanpolttoon. Kun uimahalli on kiinni, pääset kuntosalille kulkukortilla. Kortin voit hankkia lipunmyynnistä.

Simmarin tilojen kuntoa tarkkaillaan jatkuvasti ja henkilökunta pitää huolen siitä, että tilat ovat siistit ja viihtyisät. Kesätauon aikana Simmarissa tehdään kunnostuksia ja huoltotöitä, joiden ansiosta varsinainen uimahallisesonki ei keskeydy.

Ajankohtaista

Joulun ja uudenvuoden ajan aukiolot:

23.12.20 – 25.12.20            Suljettu
26.12.20 (Tapaninpäivä)    Avoinna klo 12-18
28.12.20 – 30.12.20           Avoinna klo 12-20
31.12.20 ­– 01.01.21           Suljettu
02.01.21                               Avoinna klo 12-18
03.01.21                               Suljettu
04.01.21-05.01.21              Avoinna klo 12-20
06.01.21 (Loppiainen)       Suljettu
07.01.21 alkaen                  Avoinna normaalisti

 Vesijumppa päättyy  2.12.20 ja alkaa uudelleen 12.1.21.

Aamu-uinti päättyy 15.12.20 ja alkaa uudelleen 12.1.21

Muutoksia Simmarin vakiovuoroihin

Keskiviikon klo 13.00-13.30 ja torstain klo 18.30 ryhmät jäävät tauolle. Avaamme ryhmän uudelleen, jos ryhmään tulee vähintään viisi jumppaajaa.

Mukavaa syksyn jatkoa!

t. Simmarin väki

Ohjeita uimahallin käyttäjille koronan välttämiseksi

  • Uimahallia saa käyttää vain oireettomana.
  • Pidä turvaväli saapuessasi kassalle.
  • Maksathan mieluiten kortilla käteisen sijasta.
  • Käsien pesemiseen on kiinnitettävä erityistä tarkkuutta.
  • Muista turvaväli myös uidessa.
  • Käsihuuhdetta on käytettävä aina tilanteen salliessa.
  • Pidäthän riittävän turvavälin kaikissa hallin tiloissa ja vältät kaikkea lähikontaktia.

Huomioithan valtakunnallisen koronatilanteen takia Wiitaunionin sisäliikuntatiloihin annetut suositukset ja ohjeet. Lisää tietoa uutisartikkelista

Virtuaalivesijumppa

Terapia-altaalle on asennettu näyttö, josta asiakkaat voivat itse valita useita erilaisia virtuaalivesijumppaohjelmia.
Laite on vapaassa käytössä. Tarvittaessa saat opastusta uinninvalvojilta.

Seniorikortti 65+

65 vuotta täyttäneet seniorit voivat lunastaa Uimahalli Simmarin kassalta 65+ -kortin, joka oikeuttaa omatoimiseen liikuntaan Uimahalli Simmarissa ja kaupungin kuntosaleilla. Huom. jos haluat käyttää vanhaa voimailusalia, pyydä lisäksi voimailusalin avainkortti. Kortti ei oikeuta ohjattuihin liikuntaryhmiin.

Kortti on voimassa kalenterivuoden (1.1. – 31.12.). Kortin hinta on 70 euroa. Kortti on henkilökohtainen. Kun ostat kortin, sinun täytyy  näyttää henkilöllisyystodistus, josta voidaan todeta ikäsi.

Kortin hinta on sama riippumatta siitä, missä kohti vuotta kortin ostat. Ostettua korttia ei voi palauttaa, maksua ei hyvitetä eikä maksuun voi yhdistää muita etuja.

Hae sivustolta