Ruokapalvelut

Ruokapalvelut

Ruokaa asiantuntemuksella

Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita palveluita asiakaslähtöisesti. Pyrimme palveluidemme avulla edistämään asiakkaittemme terveyttä, viihtyvyyttä ja tyytyväisyyttä. Eri organisaatioiden hyvän yhteistyön avulla asiakasta pystytään palvelemaan kokonaisvaltaisesti. Ruokapalvelut on osa kasvatusta ja hoitoa. Yhteydenpito asiakkaisiin ja yhteistyökumppaneihin on avointa. Meillä huolehditaan hyvästä työilmapiiristä ja henkilökunnan ammattitaidon ylläpitämisestä. Palveluumme voi luottaa.

Teknisen lautakunnan alaisena toimivaa ruoka- ja puhtauspalvelut – yksikköä johtaa ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö Sari Wilkman.

Viitasaarella ruokaa valmistetaan Haapaniemen yhtenäiskoulun keittiöllä ja Terveyskeskuksen keittiöllä. Pihtiputaalla toimii kaksi valmistuskeittiötä, toinen Putaanvirran koululla ja toinen Sopukassa.

Ruokalistasuunnittelussa huomioidaan Valtion ravitsemisneuvottelukunnan eri ikäryhmille antamat ravitsemissuositukset. Ruokalistat suunnitellaan asiakaslähtöisesti kullekin asiakasryhmälle sopivaksi. Ruokatottumukset, paikallinen ruokaperinne, juhlapäivät, tapahtumat ja vuoden ajan sesonkituotteet huomioidaan. Valmistuksessa käytetään terveellisiä raaka-aineita ja ruoanvalmistusmenetelmiä. Toisaalta pieniä annoksia syövien vanhusten osalta huomioidaan ruoan ravintoainetiheys.

Ruokailussa toteutetaan lähiruokapäiviä. Lisäksi käytämme lähituotteita aina, kun se on taloudellisesti mahdollista.

Keittiötyössä noudatetaan korkean hygieniatason takaavaa omavalvontaohjelmaa. Siitä osoituksena ruokaloissa on nähtävillä hymyilevät Oiva-naamat.

Yhteystiedot

Sari Wilkman

ruoka- ja puhtauspalvelupäällikkö

044 459 6748 Soita

Yksikkö

Ruoka- ja puhtauspalvelut

Sari Ala-Korpi

Ravitsemistyönjohtaja

050 310 8053 Soita

Yksikkö

Ruoka- ja puhtauspalvelut

Toimipaikka

Haapaniemen yhtenäiskoulu

Maija-Liisa Paananen

Ravitsemistyönjohtaja

050 315 7293 Soita

Yksikkö

Ruoka-ja puhtauspalvelut

Toimipaikka

Terveyskeskus keittiö

Pihtiputaan videolinja on tehnyt ruokapalvelulle lähiruokavideon.

Hae sivustolta