Vapaat asuintontit

Vapaat asuintontit

Viitasaarella on myytäviä vapaita asuintontteja mielenkiintoisilla paikoilla eri puolilla kaupunkia. Alla olevissa linkeissä on esitetty kaupungin myytävät tontit kaupunginosittain.

Kurkela on pientalovaltainen asuinalue Viitasaaren pohjoispuolella. Kurkelassa on rivitalo ja omakotipainotteista rakennuksia. Kurkelasta on lyhyt matka kouluille ja uimahalliin. Talvella laskettelukeskukseen pääsee kävelemällä.

Isoaho on ensimmäinen asuinalue Viitasaaren eteläpuolella. Isoahon alueella sijaitsee kunnan ylläpitämä venesatama ja uimaranta. Isoaho on rauhallinen omakotialue missä useat luonnonvaraiset puistoalueet rytmittävät aluetta.

Keskustassa on pieniä liikkeitä sekä isompia kauppakeskuksia kävelymatkan päässä. Torialueelta voi ostaa paikallisia kasviksia ja tuotteita suoraan tuottajilta.


Tuhmalanniemessä palvelujen äärellä 24 (vapaana 10) asuinrakennustonttia, joista 13 on omarantaisia (vapaana 2).  Omarantaisten tonttien hinnat vaihtelevat 35 600 eurosta 44 825 euroon. Rantaan rajoittumattomilla tonteilla on tonttiin sidottu rannankäyttöoikeus. Kuivan maan tonttien hinnat alkaen 11 384 euroa.

 

Kaisa Honkakallio

kaavoittaja

044 459 7384 Soita

Yksikkö

Tekninen toimi

Hae sivustolta