Asioi verkossa

Sähköinen asiointi

Viitasaaren kaupungilla voi asioida sähköisesti laajasti. Eri palveluiden omilla sivuilla on yhteystiedot ja mahdollisesti tarkempia ohjeita sähköiseen asiointiin eri järjestelmien kautta.

Julkishallinnossa käsiteltäviä asioita on jo lain mukaan oltava on mahdollista saada vireille tai käsiteltäväksi myös sähköpostin välityksellä.

Kirjaamo

Kaupungin viralliseen sähköpostiosoitteeseen saapunut sähköposti otetaan vastaan keskushallinnossa, josta asiat siirretään käsittelyyn tai valmisteluun asiaa hoitavalle viranhaltijalle tai toimielimen esittelijälle. Kaupungin virallinen sähköpostiosoite on viitasaaren.kaupunki@viitasaari.fi.

Laskutus

Kaupungille osoitettavat laskut toivotaan lähetettävän verkkolaskuina, tarkemmat tiedot laskutuksesta omalla sivullaan.

Suomi.fi viestit

Suomi.fi on verkkopalvelu, josta löytyvät julkiset palvelut ja tietoa eri tilanteisiin. Suomi.fi tarjoaa julkisen hallinnon asiakkaille pääsyn omiin tietoihin sekä sähköisiin viesteihin ja valtuuksiin helposti yhdestä paikasta. Voit asioida viranomaisten kanssa silloin, kun sinulle sopii – sujuvasti ja turvallisesti.

Suomi.fi on tarkoitettu kansalaisille, yrityksille ja yhteisöille sekä viranomaisille. Suomi.fin kehittämisestä vastaa Väestörekisterikeskus.

Voit asioida Viitasaaren kaupungin kanssa turvallisesti  Suomi.fi -viestit sivuston kautta.

Hae sivustolta