Viitasaari pitää kokea!

Viitasaarella on loistavat mahdollisuudet vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Paikkakunnalla niin yhteisöt, yritykset kuin julkiset toimijat järjestävät tapahtumia ja toimintaa. Myös puitteet ovat ensiluokkaiset, olipa kyse toiminnasta sisällä tai ulkona: esimerkiksi Viitasaari Areena, Hurrikaanihalli ja laskettelurinne Sahis. Nähtävyyksiä on eri puolilla Viitasaarta ja kulttuuriin voit uppoutua esimerkiksi ainutlaatuisessa Tuulensuun veistospuistossa. Kirjastoon pääset omatoimisesti lähes milloin vain ja luonnossa pääset metsästämään, kalastamaan tai ihan vain nauttimaan ulkoilmasta ja maisemista. Majoitukseen, ruokailuun ja juhliin on tarjolla vaihtoehtoja joka makuun.

Pikkasen parempia kesätapahtumia

Vanhoja traktoreita, kansainvälistä nykymusiikkia ja teatteria teltassa. Siinä vain muutama poiminta Viitasaaren monipuolisesta kesätapahtumien tarjonnasta, josta löytyy aivan varmasti jokaiselle jotakin. Kesätapahtumat on koottu yhteisen Viitasaari Festivals -nimen alle, ja löydät tiedot tapahtumista sekä kesän tapahtumakalenterin omalta verkkosivultaan Viitasaarifestivals.fi

Tapahtumat

Tapahtumia voit selailla myös Menoinfo.fi -palvelusta.

Kaikki tapahtumat

Syö, juo ja nuku

Viitasaarella viihtyy vapaa-ajalla

Ruokaa ja juomaa

Viitasaarelta löydät monia erilaisia ravintoloita ja kahviloita. Vaihtoehdoista löydät taatusti sopivan makusi mukaan!

Majapaikkoja

Majoittumista tarjoavat yritykset ja yksityiset. Onko tarve pelkälle yöpaikalle vai haluatko kokonaisen mökin pihapiireineen?

Matkailupalvelut

Matkailijalle on tarjolla erilaisia elämyksiä etenkin luonnossa. Esimerkiksi vesille pääset vuokratulla menopelillä tai ohjatusti ryhmässä.

Tutustu palveluihin tarkemmin

Viitasaaren palvelut löydät koottuna Lomaseutu- ja Paikalliset.fi-sivustoilta. Lomaseutu on Viitasaaren, Kinnulan, Kivijärven ja Pihtiputaan yhteinen matkailualue, joka vastaa kuntien matkailupalveluiden markkinoinnista. Paikalliset.fi on sivusto, josta löydät alueen palvelut, nähtävyydet ja harrastuspaikat kätevästi yhdestä paikasta.

Lue myös

Avustukset ja stipendit

Lue lisää

Harrastustoimintaa

Lue lisää

Hyvinvointi

Lue lisää

Kansalaisopisto

Lue lisää

Kirjasto

Lue lisää

Koliman leirikeskus

Lue lisää

Kulttuuripalvelut

Lue lisää

Liikuntapalvelut ja ulkoilu

Lue lisää

Luontokohteet ja reitit

Lue lisää

Matkailu

Lue lisää

Musiikkiopisto

Lue lisää

Nuorisopalvelut

Lue lisää

Savivuoren ulkoilualue

Lue lisää

Tapahtumakalenteri

Lue lisää

Uimahalli Simmari

Lue lisää

Viitasaari Areena

Lue lisää

Hae sivustolta