Wiitaseudun logistiikkakeskus Wiilo

Kesto 09/2023 – 12/2025
Kokonaisbudjetti 4 462 500 €
EU-rahoitus 3 123 750 €

Wiitaseudun logistiikkakeskus Wiilo

Investointihankkeen päämääränä on edistää Saarijärven–Viitasaaren seutukunnan tuotannollisten pk- ja mikroyritysten kasvua ja  toimintaedellytyksiä tukien siten aluetalouden monipuolistumista. Hankkeen toimenpiteenä on ydintoimintojen infrarakentaminen, eli alueiden maarakennus- ja pintatyöt sekä yhdyskuntatekniikka.

Hankkeen toteuttaja on Viitasaaren kaupunki. Wiilo-logistiikkakeskuksen kokonaisuudessa kaupungin tytäryhtiö Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy on keskeinen toimija. Wiilo-kokonaisuudesta lisätiedot ovat verkkosivuilla Wiilo.fi. JTF-hankerahoituksen on myöntänyt Keski-Suomen liitto.

Hankkeen tiedotteet

Ohjausryhmä

Viitasaaren kaupunginhallitus on asettanut 23.10.2023 ohjausryhmän hankkeelle. Ohjausryhmään nimitettiin tekninen johtaja Juho Tenhunen, Wiitaseudun Yrityspalvelut Oy:n toimitusjohtaja / hankejohtaja Sampo Siik, kaupunginjohtaja Helena Vuopionperä-Kovanen, talous- ja tietohallintojohtaja Salla Manni, viestintäsuunnittelija Markus Kauppinen sekä kaupunginhallituksen edustajiksi Seppo Kauppinen, Teuvo Ruuhi ja Risto Rossi. Lisäksi kaupunginhallitus on esittänyt elinympäristön ja asumisen suunnittelulautakunnalle oman edustajan nimeämistä.

Ohjausryhmän kokouksiin osallistuvat asiantuntijana rahoittajan eli Keski-Suomen liiton edustajat.

Hae sivustolta