Tule meille yrittäjäksi

Tule meille yrittäjäksi

Viitasaari on rohkeasti innovatiivinen ja elinvoimainen, luonnonläheisyyttä tarjoava, vetovoimaisten palvelujen kaupunki. Yksi elinvoimapolitiikkamme kantava ajatus on kokeileva toiminta, jota mm. vuotuinen Keksintömessutapahtumakin toteuttaa. Etsimme ennen näkemättömiä toimintamalleja sekä kasvualustaa uusille tuotteille ja yrityksille. Samalla haluamme tukea nykyisiä yrityksiä kehittämään toimintaansa.

Viitasaaren kaupungin sijainti nelostien ja Sinisen tien risteyksessä on erinomainen. Jyväskylän lentoasemalle on n. 80 km:n matka.

Hyvät liikenneyhteydet, monipuoliset yritystilat ja yrittäjää tukevat palvelut luovat erinomaiset puitteet yritystoimintaan ja sen kehittämiseen Viitasaarella. Kaupunki ja alueellinen kehittämisyhtiö, Witas Oy auttavat yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, mm. liike- ja toimitilatarpeissa.

Viitasaaren Yrittäjät ry on aktiivinen kaupungin yhteistyökumppani. Pidämme säännöllisesti yhteisiä kokoontumisia yrittäjien ja kehittämisyhtiö Witaksen edustajien kanssa. Viitasaaren Yrittäjät ry:n luottamushenkilöt osallistuvat myös alueelliseen toimintaan ja alueelliseen yhteistyöhön sekä huolehtivat yrittäjien edunvalvonnasta.

Jos pohdit esimerkiksi paluumuuttoa kotiseudulle Viitasaarelle tai siirtymistä kesäasukkaasta vakituiseksi asukkaaksi ole rohkeasti yhteydessä. Juttelemme mielellämme kanssasi unelmistasi ja Viitasaaren tarjoamista mahdollisuuksista.

Elinkeino- ja yrityspalvelut

Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa, olivatpa kyseessä sijoittumisasiat, toimitilat, työvoiman saatavuus, liikennejärjestelyt tai muut yritystoimintaan liittyvät asiat.

Varmistamme, että Viitasaaren kaupungilla on monipuoliseen yritystoimintaan soveltuvaa, kysyntää vastaavaa, edullista tonttitarjontaa.

Viitasaaren keskustassa tarjoamme myös etä- ja yhteistyötila Lennätintä.

Viitasaaren kaupunki:
kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, 044 459 7300, janne.kinnunen@viitasaari.fi
teknisen toimen toimialajohtaja Juho Tenhunen, 044 459 7380, juho.tenhunen@viitasaari.fi
kiinteistöpäällikkö Jukka Tuohimaa, 044-4597379, jukka.tuohimaa@viitasaari.fi, 
Jukka toimii myös erilaisia teollisuus- ja toimitiloja tarjoavan Wiitaseudun Yrityspalvelun toimitusjohtajana.

Kehittämisyhtiö Witas Oy   
yrityskehittäjä Lasse Lyijynen, Viitasaaren yritysvastaava, 044 748 8124, lasse.lyijynen@witas.fi
toimitusjohtaja, Tapani Laitinen, 040 152 0112, tapani.laitinen@witas.fi
(Viitasaaren kaupungin ja Kinnulan, Kivijärven sekä Pihtiputaan kuntien alueellinen kehittämisyhtiö)

Kehittämisyhtiö Witas Oy on pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

 

Lisätietoa yrityspalveluista

Lisätietoa asumisesta

Lisätietoa vapaa-ajan mahdollisuuksista

Janne Kinnunen

kaupunginjohtaja

044 459 7300 Soita

Yksikkö

Hallinto ja talous

Hae sivustolta