Tule meille yrittäjäksi

Tule meille yrittäjäksi

Hyvät liikenneyhteydet, monipuoliset yritystilat ja yrittäjää tukevat palvelut luovat erinomaiset puitteet yritystoimintaan ja sen kehittämiseen Viitasaarella. Alueellinen kehitysyhtiö, Witas Oy ja kaupungin kehittämisjohtaja Heikki Vihava (heikki.vihava@viitasaari.fi044 459 7393) auttavat yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, mm. liike- ja toimitilatarpeissa.

Viitasaaren Yrittäjät ry valittiin Keski-Suomen v. 2015 parhaaksi paikalliseksi yrittäjäyhdistykseksi. Parhaan paikallisyhdistyksen valinnassa arvioidaan muun muassa yhdistyksen tarjoamaa toimintaa jäsenilleen, viestintää, kuntayhteistyötä ja jäsenkehitystä sekä yhdistyksen luottamushenkilöiden osallistumista alueelliseen toimintaan ja alueellista yhteistyötä.

Hei, jos pohdit oman elämäsi U-käännöstä esimerkiksi paluumuuttoa kotiseudulle Viitasaarelle tai siirtymistä kesäasukkaasta vakituiseksi asukkaaksi ole rohkeasti yhteydessä minuun. Juttelen mielelläni kanssasi unelmistasi ja Viitasaaren tarjoamista mahdollisuuksista.

Heikki Vihava

Lisätietoa yrityspalveluista

Lisätietoa asumisesta

Lisätietoa vapaa-ajan mahdollisuuksista

Heikki Vihava

Kehittämisjohtaja

+358 44 4597 393 Soita

Yksikkö

Keskushallinto

Toimipaikka

Keskitie 10, 44500 Viitasaari

Lisätietoja

 

Vastaan Viitasaaren kaupungin elinkeinoasioista. Haluan auttaa uusia ja vanhoja yrityksiä, koskipa asiasi sitten tontteja tai toimitiloja, infraa tai muuta ympäristöä tai vaikka yhteistyöverkostoja.

Soita tai laita viestiä, niin etsitään yhdessä ratkaisut tarpeisiisi!

Hae sivustolta