Tule meille yrittäjäksi

Tule meille yrittäjäksi

Hyvät liikenneyhteydet, monipuoliset yritystilat ja yrittäjää tukevat palvelut luovat erinomaiset puitteet yritystoimintaan ja sen kehittämiseen Viitasaarella. Kaupunki ja alueellinen kehittämisyhtiö, Witas Oy auttavat yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, mm. liike- ja toimitilatarpeissa.

Viitasaaren Yrittäjät ry valittiin Keski-Suomen vuoden 2015 parhaaksi paikalliseksi yrittäjäyhdistykseksi. Parhaan paikallisyhdistyksen valinnassa arvioidaan muun muassa yhdistyksen tarjoamaa toimintaa jäsenilleen, viestintää, kuntayhteistyötä ja jäsenkehitystä sekä yhdistyksen luottamushenkilöiden osallistumista alueelliseen toimintaan ja alueellista yhteistyötä.

Jos pohdit esimerkiksi paluumuuttoa kotiseudulle Viitasaarelle tai siirtymistä kesäasukkaasta vakituiseksi asukkaaksi ole rohkeasti yhteydessä. Juttelemme mielellämme kanssasi unelmistasi ja Viitasaaren tarjoamista mahdollisuuksista.

Elinkeino- ja yrityspalvelut

Viitasaaren kaupungin sijainti nelostien ja Sinisen tien risteyksessä on erinomainen. Jyväskylän lentoasemalle on n. 80 km:n matka.

Viitasaaren kaupungin yrityspalvelut on olemassa Sinua ja yritystäsi varten. Pyrimme helpottamaan yritysten sijoittumista ja menestymistä Viitasaarella. Autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaat ratkaisut tilanteessa kuin tilanteessa, olivatpa kyseessä sijoittumisasiat, toimitilat, työvoiman saatavuus, liikennejärjestelyt tai muut yritystoimintaan liittyvät asiat.

Teemme yhteistyötä muun muassa eri kiinteistövälittäjien ja toimitilojen omistajien kanssa, joilta saamme aina ajankohtaista tietoa vapaista tai pian vapautuvista toimitiloista. Lisäksi varmistamme, että Viitasaaren kaupungilla on monipuoliseen yritystoimintaan soveltuvaa, kysyntää vastaavaa, edullista tonttitarjontaa.

Viitasaaren keskustassa tarjoamme myös etä- ja yhteistyötila Lennätintä.

Viitasaaren kaupunki:
kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, 044 459 7300, janne.kinnunen@viitasaari.fi
teknisen toimen toimialajohtaja Juho Tenhunen, 044 459 7380, juho.tenhunen@viitasaari.fi

Kehittämisyhtiö Witas Oy   
toimitusjohtaja, Viitasaaren yritysvastaava Tapani Laitinen, 040 152 0112, tapani.laitinen@witas.fi
(Viitasaaren kaupungin ja Kinnulan, Kivijärven sekä Pihtiputaan kuntien alueellinen kehittämisyhtiö)

Kehittämisyhtiö Witas Oy on pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy, toimitusjohtaja, kiinteistöpäällikkö Jukka Tuohimaa, 044-4597379, jukka.tuohimaa@viitasaari.fi

Lisätietoa yrityspalveluista

Lisätietoa asumisesta

Lisätietoa vapaa-ajan mahdollisuuksista

Janne Kinnunen

kaupunginjohtaja

044 459 7300 Soita

Yksikkö

Hallinto ja talous

Hae sivustolta