Tule meille yrittäjäksi

Tule meille yrittäjäksi

Viitasaari on rohkeasti innovatiivinen ja elinvoimainen, luonnonläheisyyttä tarjoava, vetovoimaisten palvelujen kaupunki. Yksi elinvoimapolitiikkamme kantava ajatus on kokeileva toiminta, josta vuotuinen Keksintö viikko -tapahtuma on loistava esimerkki. Etsimme  kasvualustaa uusille tuotteille sekä yrityksille ja samalla haluamme tukea nykyisiä yrityksiä kehittämään toimintaansa.

Viitasaaren kaupungin sijainti nelostien ja Sinisen tien risteyksessä on erinomainen. Jyväskylän lentoasemalle on noin 80 kilometrin matka.

Monipuoliset yritystilat ja yrittäjää tukevat palvelut luovat erinomaiset puitteet yritystoimintaan ja sen kehittämiseen Viitasaarella. Kaupunki ja alueellinen kehittämisyhtiö, Witas Oy auttavat yrittäjiä ja yrittäjäksi aikovia yrittäjyyteen liittyvissä asioissa, mm. liike- ja toimitilatarpeissa. Vapaita toimitiloja voit tiedustella Wiitaseudun Yrityspalvelulta: Sampo Siik, 044 748 8124, sampo.siik@witas.fi.

Viitasaaren Yrittäjät ry on aktiivinen kaupungin yhteistyökumppani. Pidämme säännöllisesti yhteisiä kokoontumisia yrittäjien ja kehittämisyhtiö Witaksen edustajien kanssa. Yrittäjäyhdistyksen luottamushenkilöt osallistuvat myös alueelliseen toimintaan ja alueelliseen yhteistyöhön sekä huolehtivat yrittäjien edunvalvonnasta.

Kun mielessäsi käy pienikin ajatus yrittää tai asua Viitasaarella ole rohkeasti yhteydessä. Käydään kanssasi läpi sinun tarpeesi, jonka jälkeen me tarjoamme sinulle täydellisen paketin tarpeisiisi. Olipa kysymyksessä sijoittuminen, toimitilat, työvoima, koulutus, tai muut yritystoimintaan liittyvät asiat. Meille periferiaan on tervetulleita paluumuuttajat, vakituiset asujat ja kesäasukkaat.

 Viitasaaren kaupungilla on monipuoliseen yritystoimintaan soveltuvaa, kysyntää vastaavaa, edullista tonttitarjontaa.

Viitasaaren keskustassa tarjoamme myös etä- ja yhteistyötila Lennätintä.

Ole rohkeasti yhteydessä meihin pikkasen paremmassa periferiassa!

Viitasaaren kaupunki:
kaupunginjohtaja Janne Kinnunen, 044 459 7300, janne.kinnunen@viitasaari.fi
teknisen toimen toimialajohtaja Juho Tenhunen, 044 459 7380, juho.tenhunen@viitasaari.fi
kiinteistöpäällikkö Oskari Talvitie, 044 4597379, oskari.talvitie@viitasaari.fi 
Erilaisia teollisuus- ja toimitiloja tarjoavan Wiitaseudun Yrityspalvelun toimitusjohtaja on Sampo Siik, 044 748 8124, sampo.siik@witas.fi

Kehittämisyhtiö Witas Oy   
yrityskehittäjä Sampo Siik, Viitasaaren yritysvastaava, 044 748 8124, sampo.siik@witas.fi
toimitusjohtaja, Tapani Laitinen, 040 152 0112, tapani.laitinen@witas.fi

Kehittämisyhtiö Witas Oy on pohjoisessa Keski-Suomessa toimiva elinkeinoyhtiö, joka palvelee yrittäjiä sekä yrittäjäksi aikovia kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa.

Lisätietoa yrityspalveluista

Lisätietoa asumisesta

Lisätietoa vapaa-ajan mahdollisuuksista

Hae sivustolta