Elokuvaviikon ohjelma julkaistu – Ennakkoliput myynnissä

Julkaistu 21.02.2020

Elokuvaviikon ohjelma
Klikkaa kuvaa, niin näet ohjelman suurempana.

Viitasaaren elokuvaviikon 2020 aikataulu olkaa hyvät! Aikataulu on julkaistu myös Viitasaaren Seutu -lehden PRO Viitasaari -erikoisnumerossa ja sivulla www.ksek.fi/viitasaari.

Elokuvaviikon ennakkoliput ovat nyt myynnissä osoitteessa:https://www.zupticket.com/?q=viitasaari

Lippuja on tänä vuonna kahdenhintaisia: päivänäytösten liput maksavat 5€/kpl. Päivänäytöksiä järjestetään tiistaista perjantaihin, aina klo 16.00. Päivänäytökset on merkitty aikatauluun sinisellä. Kaikkiin muihin näytöksiin liput maksavat 8€/kpl.

Elokuvaviikon avauselokuva (Luontosinfonia maanantaina 30.3. klo 18.30) on tänä vuonna kaikille ilmainen! Luontosinfonia on myös ikärajaton, joten tervetuloa koko perheen voimin klo 18.00 alkaen teatterisalin aulaan nostamaan malja Viitasaarelle & alkavalle elokuvaviikolle ja klo 18.30 alkaen matkalle syvälle kotimaisen luonnon sydämeen!

Ennakkolippujen myynti loppuu näytöstä edeltävänä päivänä aina klo 20.00. Ovelta lipunmyynti käynnistyy aina 30 minuuttia ennen näytöstä. Huom! Ovella ei ole korttimaksun mahdollisuutta, vain käteismaksu. Hyväksymme ovelta lippuja ostettaessa maksuvälineenä myös Kulttuurisetelit.

Lippuja voi varata myös puhelimitse yhden viikon ajan 23.- 27.3. (ma-pe) klo 12-18 välisenä aikana numerosta 040 258 6579. Varatut liput
maksetaan näytökseen saavuttaessa.

Elokuvaviikolla on tulossa useampi näytös, joka tulee täyttämään salin penkit, joten kannattaa varmistaa paikkansa elokuvakokemusten ääressä ja tilata liput ennakkoon!

Elokuvaviikkoa järjestävät yhteistyössä Keski-Suomen elokuvakeskus ja Viitasaaren kaupunki. Tervetuloa elokuvaviikolle nuoristalon teatterisaliin ma 30.3. – su 5.4.2020!

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta