Hammaslääkäriaikoja tarjolla Pihtiputaalla – Jonoa Viitasaarella puretaan

Julkaistu 16.09.2020

Oletko koronatilanteen vaikutusten takia hammaslääkärijonossa? Tuntuuko siltä, että purukalusto vaatisi hoitoa nopeammin kuin sitä olisi saatavilla? Jos vastasit molempiin kysymyksiin kyllä, niin tarjoamme poikkeuksellisen tarjouksen viitasaarelaisille: soita meille ja saat ajan hammaslääkärille Pihtiputaalle muutaman viikon sisään! Yritämme hoitaa purukalustosi mahdollisuuksien mukaan kuntoon kerralla. Nimittäin, aikoja on. Älä siis aikaile vaan soita ajanvaraukseemme  014 459 7277 (mielellään 9-12), niin varaillaan sinullekin aika. 

Keväällä Wiitaunionin suun terveydenhuollon kiireetön vastaanottotoiminta ajettiin alas ja potilaat siirrettiin jonoon. Kesällä aloitimme jonon purkamisen ja nyt syksyllä hammashoitoloissa onkin täysi toiminta päällä. Kesän aikana olemme onnistuneet purkamaan koronan aiheuttaman suman Pihtiputaan hammashoitolassa, mutta Viitasaarella hammaslääkäriin pääsyä odottaa vielä noin 350 henkilöä. Hoitotakuun toteutumiseksi suun terveydenhuollon asiakkaita ohjataan Pihtiputaalle hammashoitoon.

Pyydämme hammaslääkärin jonossa olevia viitasaarelaisia olemaan yhteydessä ajanvaraukseemme, mikäli on halua saada keskeneräinen hammashoito valmiiksi nopeasti ja on valmis käymään Pihtiputaalla. Toivomme viitasaarelaisilta joustoa asian suhteen, jotta pystyisimme mahdollisimman pian palaamaan tilanteeseen, jossa ajan hammaslääkärille saisi suoraan myös Viitasaarella. Suuhygienistille ja hammashoitajalle saa ajan suoraan soittamalla molemmissa kunnissa.

Koronatilanteen ohjeet

Korona on vaikuttanut myös hammashoitoloiden käytäntöihin. Pyydämme asiakkaita puhdistamaan hampaat hygieniasyistä kotona ennen vastaanotolle tuloa. Lisäksi kädet on syytä pestä odotustilaan tullessa. Odotustilassa kannattaa noudattaa asianmukaista yskimis- ja aivastamishygieniaa.

Pyydämme asiakkaita saapumaan yksin vastaanotolle. Tosin saattaja on enemmän kuin tervetullut mukaan lasten ja muiden erityisryhmien käynneille, kuten aiemminkin. Pyrimme tarjoamaan pidempiä hoitoaikoja tilanteen niin salliessa. Viitasaarelaisille, joille tarjotaan hoitoa Pihtiputaan hammashoitolaan, pyritään järjestämään aika siten, että hammashoito saataisiin kerralla toteutettua. Muistutamme, että lievistäkin oireista kannattaa siirtää aikaa, sillä emme hoida oirehtivia asiakkaita.

Meidät tavoittaa edelleen tuttuun tapaan kiireellisissä asioissa klo 8-9, kiireettömissä klo 9-16. Jotta voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla nyt syksyllä, kannattaa meitä tavoitella kiireettömissä asioissa mielellään jo ennen klo 12. Viitasaaren ajanvarauksen tavoittaa numerosta 014 459 7277, Pihtiputaan ajanvaraus p. 014 459 6733. Pidetään toisistamme ja hampaistamme huolta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta