Hiihtolatuja ja luistelualue avattu Viitasaarella – Laskettelurinne avataan lauantaina 17.12.2022

Julkaistu 12.12.2022

Viitasaarella avattiin perjantaina 9.12.2022 ensimmäiset hiihtoladut Savivuoren ulkoilualueelle. Savivuorelle avattiin 1 ja 2,5 kilometrin vapaan hiihtotavan ladut ja samoille reiteille tehtiin perjantain aikana perinteisen hiihtotavan urat.

Luistelualueista ensimmäisenä avataan maanantaina 12.12.2022 koulukeskuksen alue kaukaloineen. Maaleja ei ole vielä jäällä eikä kentällä voi laukoa, sillä päätyverkkoja ei ole vielä asennettu. Verkot ja maalit laitetaan paikalleen tämän hetken arvion mukaan viikonloppuun mennessä, kun jäätä kertyy enemmän verkkojen asentamista varten. Jääalueen valaistus kertoo sen tilanteesta. Jos luistelualueella ei ole iltaisin valoja, luistelupaikka ei ole käytössä, esimerkiksi sään tai jään kunnon vuoksi.

Latujen ja luistelualueiden tilanne päivitetään omalle sivulleen osoitteeseen www.viitasaari.fi/ladut. Sivulla tarkemmat tiedot kyseisistä liikuntakohteista ja sijaintitiedot.

Yrittäjävetoinen Laskettelukeskus Sahis avaa ensimmäiset rinteensä lauantaina 17.12.2022 klo 12. Kaupungilta vuokratuissa puitteissa toimivasta Sahiksesta lisätiedot yrityksen omilla Facebook-sivulla ja Instagram-tilillä.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta