Viitasaarella kaikille kuntalaisille maksuton influenssarokotus – Marras-joulukuussa järjetettävissä rokotuspäivissä poikkeusjärjestelyt

Julkaistu 23.10.2020

Viitasaarella tarjotaan kaikille kuntalaisille maksuton influenssarokotus. Marras-joulukuussa järjestetään neljä influenssarokotuspäivää.

Päivitys 19.11.2020: Influenssarokotukset peruttu – lue tiedote

  • ke 18.11. klo 8-16
  • to 19.11. klo 8-18
  • pe 27.11. klo 8-16
  • ma 14.12. klo 8-16

Rokotuspäivinä rokotukseen tuleminen ei edellytä ajanvarausta. Rokotukseen tulijalla ei saa olla koronaviruksen viittavia oireita (yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli).

Rokotuspäivät järjestetään Viitasaaren terveysasemalla. Valtakunnallisen koronatilanteen takia rokotuspisteisiin kuljetaan kahden eri kulkureitin kautta. Pääoven kautta kulkevat ne, joiden sukunimi alkaa kirjaimella A-M (julkisivulla oikean puolinen ovi) ja sairaalan ovesta ne, joiden sukunimi alkaa kirjaimella N-Ö (ovi hammashoitolan puoleisella sivulla). Paikalla on opastus.

Terveysasemalla kaikkien sisääntulijoiden on käytettävä maskia. Suosittelemme omien maskien käyttöä, mutta terveysaseman ovilla on maskeja saatavilla. Terveysasemalle tullessa on myös desinfioitava kädet ja noudatettava hygieniaohjeita esimerkiksi yskimistilanteissa. Tiloissa on pidettävä myös vähintään 1-2 metrin turvavälit.

Pyydämme välttämään rokotuspäivinä muuta kiireetöntä ja ajanvarauksetonta asiointia terveyskeskuksessa.

Rokotuspäivien ulkopuolella influenssarokotuksen ajanvaraukset tehdään sähköisen asioinnin kautta osoitteessa https://viitasaari.fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/terveyspalvelut/sahkoinen-asiointi/

Jos ei ole mahdollisuutta sähköisen asiointiin, ajan voi varata terveyskeskuksen numerosta 014 459 7241, soittoaika arkisin klo 9-15.

Tietoa influenssarokotuksesta THL:n verkkosivuilla

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta