Jäteillat Viitasaarella 5.5. ja Pihtiputaalla 21.4. – Tule kuuntelemaan ajankohtaista asiaa jätehuollosta, kysymyksiä voi esittää etukäteen

Julkaistu 08.04.2022

Wiitaunionissa järjestetään kaksi Jäteiltaa, jossa puhutaan jätehuoltoon liittyvistä asioista. Jäteillat ovat Viitasaarella kaupungintalon valtuustosalissa 5.5. klo 17.30 ja  Pihtiputaalla kunnantalon valtuustosalissa 21.4. klo 18.

Tilaisuuksissa käsitellään ajankohtaisia asioita, yleisesti jätehuoltoa alueella sekä etukäteen esitettyjä kysymyksiä.

Esillä on se, miten jätehuollon viranomaistehtävien siirtyminen Viitasaaren kaupungin ja Pihtiputaan kunnan tekniseltä toimelta Sydän-Suomen jätelautakunnalle vaikuttaa jätehuoltoon, kuntalaisiin ja vapaa-ajan asukkaisiin. Tilaisuudessa kerrotaan myös kuntien omistaman jäteyhtiö Sammakkokangas Oy:n roolista sekä tarvittaessa neuvotaan lajitteluun liittyvissä asioissa. Taloyhtiöedustajilla on mahdollisuus saada tietoa jätelain vuonna 2023 voimaan tulevista muutoksista taloyhtiön jätehuoltoon.

Tilaisuuksiin on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä Teams-ohjelmaa käyttäen. Tilaisuuden osallistujatiedot näkyvät muille ja tallennetaan videolle, joka tallennetaan kunnan ja kaupungin Youtube-kanaville nähtäviksi kahden viikon ajaksi. Teams-osallistujia pyydetään pitämään mikrofonit ja kamerat suljettuina. Tilaisuuden aikana puheenvuoroja pyydetään kädennostolla. Etukäteen jätettyjen kysymyksten lisäksi myös tilaisuudessa voi esittää kysymyksiä käytettävissä olevan ajan puitteissa.

Kysymyksiä toivotaan etukäteen ja niitä voi jättää erillisellä lomakkeella.

Teams-yhteyden linkit
Viitasaari
Pihtipudas 

Sydän-Suomen jätelautakunta
Sammakkokangas Oy
Wiitaunionin Tekninen toimi

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta