Jazzklubi Miekkaniemessä torstaina 22.9.2022 – Vibrafonisti Severi Pyysalo johtaa kvartettia

Julkaistu 13.09.2022

Viitasaaren kaupungin ja Jazz Jkl Collectiven järjestämä Viitasaaren jazzklubitoiminta saa jatkoa torstaina 22. syyskuuta 2022 klo 19. Miekkaniemessä (Laitsenkuja 6, Google Maps) päästään nauttimaan Jazz Jkl Collectivesta vibrafonisti Severi Pyysalon kera.

Severi Pyysalo on kuulunut suomalaisen jazzmusiikin keskeisimpiin ja menestyneimpiin muusikoihin jo lähes neljä vuosikymmentä. Pyysalon läpimurto tapahtui viimeistään vuoden 1984 Pori Jazzeilla, jolloin sekä laulaja Sarah Vaughan että saksofonisti Paquito D’Rivera pyysivät häntä esiintymään kanssaan. Vibrafonisti on palkittu Suomen Jazzliiton Yrjö-palkinnolla 1988, ja vuonna 1993 hänet valittiin vuoden eurooppalaiseksi jazzsolistiksi.

Jazz Jkl Collectiven ja Severi Pyysalo muodostama kvartetti tarjoaa Miekkaniemen idyllisissä puitteissa raikkaan ja monipuolisen läpileikkauksen jazzin ja vibrafonin historiaan. Luvassa on mukaansatempaavaa jazzmusiikkia eri vuosikymmeniltä mestarillisen vibrafonistin johtaessa useaa muusikkoikäpolvea yhdistävää Jazz Jkl Collectivea.

Severi Pyysalo – vibrafoni
Tuomas Paukku – kitara
Pekka Törmänen – basso
Kasper Halttunen – rummut

Viitasaaren jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Severi Pyysalo Miekkaniemessä to 22.9. klo 19.

Liput 15/10 €. Sisältää kahvitarjoilun!

Lippujen ennakkovaraus.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta