Jazzklubilla jouluaiheisia kappaleita sekä kitaraklassikoita – Solistivieraana kitaristi Teemu Viinikainen

Julkaistu 07.12.2022

Kitaravirtuoosi Teemu Viinikainen esiintyy Jazz Jkl Collectiven solistivieraana Jazz Jkl ry:n vuoden viimeisillä jazzklubeilla, joista yksi järjestetään Viitasaaren teatterisalissa perjantaina 16.12. klo 19 alkaen. Ohjelmassa on jouluaiheisia jazzkappaleita sekä kitarajazzklassikoita.

Teemu Viinikainen on jo parinkymmenen vuoden ajan kantanut Suomen ykkösjazzkitaristin manttelia. Kitaristin osaaminen on noteerattu ympäri maailmaa ja häntä on tituleerattu modernin jazzkitarismin edelläkävijöiden, Pat Methenyn, Wayne Krantzin ja John Scofieldin viitoittaman polun jatkajaksi.

Neli-ikäpolvinen Jazz Jkl Collective esittää klubeillaan perinteistä ja monipuolista jazzmusiikkia vaihtuvien teemojen ja solistivierailujen elävöittämänä. Collectiven klubit ovat osa Jazz Jkl ry:n toimintaa. Vuonna 2017 perustetun yhdistyksen järjestämät jazzmusiikin livetapahtumat ovat elävöittäneet myös muun Keski-Suomen keikkatarjontaa syksystä 2021 alkaen.

Teemu Viinikainen – kitara
Tuomas Paukku – kitara
Marian Petrescu – piano
Pekka Törmänen – kontrabasso
Kasper Halttunen – rummut

Viitasaaren jazzklubi: Jazz Jkl Collective feat. Teemu Viinikainen Viitasaaren teatterisalissa pe 16.12. klo 19. Liput 15/10 €

Lippujen ennakkovaraus
Tapahtuma Facebookissa

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta