Juho Tenhunen Wiitaseudun Yrityspalvelun uudeksi toimitusjohtajaksi – Uuden palvelualuejohtajan rekrytointi käynnistetään

Julkaistu 19.12.2023

Juho Tenhunen on valittu Wiitaseudun Yrityspalvelu Oy:n (WYP) uudeksi toimitusjohtajaksi. Tenhunen toimii tällä hetkellä Viitasaaren kaupungin teknisen toimen toimialajohtajana.

”Jännittävä tilanne, yhtiön toiminta on monella tavalla hyvinkin tuttua. Suomen taloudellinen kokonaiskuva on haastava kiinteistönomistajan kannalta, joten taloudenhallinta korostuu.”

WYP on kaupungin kokonaan omistama tytäryhtiö. WYP:n nykyinen toimitusjohtaja Sampo Siik siirtyy vuodenvaihteessa Wiitaseudun logistiikkakeskus Wiilon hankejohtajaksi. Wiilo-hanketta hallinnoi Viitasaaren kaupunki ja rahoittaa Keski-Suomen liitto EU:n Oikeudenmukaisen siirtymän rahastosta (JTF).

”Logistiikkakeskus Wiilo on vuosikymmenen elinkeinotoiminnan kärkihanke Viitasaarella. Se on käynnistynyt hyvin ja tavoitteena on työllistää paljon alueen yrityksiä ja ihmisiä”, Tenhunen toteaa.

Tenhunen on irtisanoutunut toimialajohtajan virasta niin, että virkasuhde päättyy 31.1.2024. Kaupunginhallitus päätti maanantain 18.12.2023 kokouksessaan käynnistää rekrytoinnin, jossa haetaan elinympäristön ja asumisen palvelualuejohtajaa. Nimitys poikkeaa nykyisestä organisaatiomuutoksen vuoksi.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta