Kansalaisopiston lukuvuosi 2023-2024 käynnistyy pian – Ilmoittautuminen alkaa maanantaina 28.8.2023 klo 8

Julkaistu 22.08.2023

Viitaseudun opiston eli Viitasaaren ja Pihtiputaan alueilla toimivan kansalaisopiston lukuvuoden 2023-2024 käynnistyminen lähestyy. Ilmoittautuminen kursseille alkaa maanantaina 28.8.2023 klo 8.

Viitaseudun opisto on kurssitarjonnassa pyrkinyt toteuttamaan mahdollisuuksien mukaan kuntalaisten toiveita. Monipuoliseen opinto-ohjelmaan on lisätty paljon lyhytkursseja ja workshopeja eli työpajoja hyväksi todettujen, tuttujen ja suosittujen lisäksi.

Käynnistyvän lukuvuoden opintotarjontaan voi tutustua Opistopalvelut.fi-verkkopalvelussa sekä opinto-oppaassa, joka on tarjolla sähköisenä versiona sekä painettuna lehtisenä eri toimipisteissä sekä kotitalouksiin jaettuna. Opinto-oppaan voit noutaa Viitasaarella kaupungintalon infosta, uimahallilta ja kirjastolta.

Kansalaisopiston toiminta on tärkeä elementti hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä kunnissa. Opiston tärkeyden puolesta puhuu myös vuosittainen oppilaiden määrän kasvu.

Verkkosivujen ja sosiaalisen median tiedotusta kannattaa seurata aktiivisesti, sillä lisää kursseja ja luentoja tulee tarjolle pitkin vuotta. Viitaseudun opiston verkkosivut ovat osana Pihtiputaan kunnan verkkosivuja. Opisto on Facebookissa ja Instagramissa.

Ilmoittautumiset tehdään Opistopalvelut.fi-palvelussa, jossa on aloitussivulla tarkemmat ohjeet kursseille ilmoittautumiseen ja tietojen täyttämiseen. Ilmoittautumisohjeet ovat myös painetussa opinto-oppaassa. Myös puhelimitse voi ilmoittautua soittamalla numeroon 040 860 0767. Puhelinilmoittautumisia vastaanotetaan 28.8. klo 8–17 ja 29.8. alkaen klo 9–15. Opisto toivoo, että puhelinilmoittautumiset tehdään pääosin viikon 35 aikana.

Koko lukuvuoden kestäville kursseille ilmoittaudutaan 5.9.2023 mennessä. Alkavien kurssien ilmoittautuminen avataan uudelleen 10.9.2023.
Lyhytkursseille ilmoittaudutaan erikseen mainittuun ilmoittautumispäivään mennessä.

Osan opiston kursseista voi maksaa kulttuuri- ja liikuntaeduilla, Smartum-, Edenred- ja Tyky-seteleillä sekä sähköisillä Smartum-, MyEdenred- ja ePassi-palveluilla.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta