Kaupungilla tarjolla vuokralle monenlaiseen käyttöön sopiva toimitila keskustassa Haapasaaressa – Ota yhteyttä ja tule tutustumaan!

Julkaistu 01.02.2024

Viitasaaren kaupunki tarjoaa vuokralle toimitilaa keskustasta, Haapasaaresta. Nelostien läheisyydessä, samalla alueella muun muassa terveyskeskuksen ja kirkon kanssa olevan rakennuksen ensimmäisen kerroksen noin 240 m² tilat sopivat isojen näyteikkunoiden puolesta hyvin liiketilaksi. Rakennuksen ensimmäiseen kerrokseen on nelä sisäänkäyntiä eri puolilla rakennusta, joten vuokra-alue on mahdollista rajata myös pienemmäksi kokonaisuudeksi, alkaen 30 m² ylöspäin.

Tilat ovat heti vapaat. Koko kerroksen vuokraajalle vuokra on 11 €/m² (+ alv 24 %), pienemmät alat 11,5 €/m² (+ alv 24 %). Vuokraan sisältyvät lämpö, vesi ja sähkö. Osoite on Haapasaarentie 16 (Google Maps).

Vuokrauksesta kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä kiinteistörakennusmestari Emilia Koljoseen, jolta on saatavissa lisätietoja, muun muassa pohjakuva.

Muita toimitiloja Viitasaarella on listattu Kehittämisyhtiö Witaksen verkkosivuilla. Toimitiloja voi kysyä myös kaupungin kiinteistöpäälliköltä sekä tytäryhtiö Wiitaseudun Yrityspalvelun toimitusjohtaja Juho Tenhuselta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta