Kaupunki kannustaa opintoihin – Stipendejä avoimen korkeakoulun suorituksista

Julkaistu 04.02.2020

Muistilappuja lasissa, jossa teksti LennätinViitasaaren kaupunki tukee kuntalaisten avoimen korkeakoulun opintoja stipendeillä. Opintoja voi suorittaa esimerkiksi Osaamiskeskus Lennättimen koordinoimissa avoimissa korkeakouluopinnoissa, mutta stipendiä voi hakea myös muista opinnoista. Tammikuussa Lennättimessä aloittivat sekä aikuiskasvatustieteen että henkilöstöjohtamisen opintoryhmät. Uudet Lennättimessä järjestettävät korkeakouluopintoryhmät alkavat syksyllä. 

Kaupungin tukea voi saada, jos opinnot ovat Suomessa toimivan ja julkisessa valvonnan olevan yliopiston tai ammattikorkeakoulun tarjoamia avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun opintoja. Suoritetuista opinnoista opintopisteineen toimitetaan haun yhteydessä virallinen opintosuoritusote tai opintotodistus sekä tosite, josta näkyy kurssimaksu (kopio laskusta tai verkkopankkimaksusta).

Huomioon otetaan ainoastaan vuoden 2020 aikana suoritetut opintopisteet (enintään 10 opintopistettä). Kaupungin maksaman stipendin määrä opintopistettä kohden on avoimen yliopiston tai avoimen ammattikorkeakoulun veloituksen mukainen, kuitenkin enintään 15 euroa/opintopiste. Stipendejä maksetaan opiskelijoille, joiden kotikunta 31.12.2019 on ollut Viitasaari

Korvausta on haettava kevätkauden osalta 30.6.2020 mennessä (hakuaikaa jatkettu toukokuussa) ja syyskauden osalta 8.1.2021 mennessä. Hakemus osoitetaan Viitasaaren kaupunki/keskushallinto ja toimitetaan postin kautta osoitteella: Keskitie 10, 44500 Viitasaari tai sähköisesti Suomi.fi-viestit kautta https://www.suomi.fi/viestit.

Hakemuksen voit ladata joko DOCX- tai PDF-tiedostona tulostusta varten.
DOCX-tiedosto
PDF-tiedosto

Lisätietoja saa tarvittaessa kaupunginsihteeri Tiina Honkaselta, puh. 044 459 7301, e-mail: tiina.honkanen@viitasaari.fi

Lisätietoja kaupungin stipendeistä ja avustuksista löydät omalta sivultaan.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta