Keksintöjen Viikko järjestetään virtuaalimessuina syksyllä 2020

Julkaistu 24.06.2020

Viitasaarella vuosittain järjestettävä, suosituksi startup- ja keksintötapahtumaksi noussut Keksintöjen Viikko järjestetään 2.–3.10.2020 jo 14:nnen kerran. Tämän vuoden syksyllä Keksintöjen Viikko -tapahtuma tarjoaa lokakuussa ennennäkemättömän virtuaalimessuelämyksen. Kyse on kansainvälisestikin harvinaisesta laajennetun todellisuuden messutapahtumasta, jossa niin messuvieraat, puhujat kuin näytteilleasettajatkin liikkuvat virtuaalisessa messukeskuksessa.

”Meidän tietääksemme Keksintöjen Viikko XR on jopa maailman ensimmäinen laajennetun todellisuuden messutapahtuma. Siellä kävijöillä on mahdollisuus erittäin monipuoliseen osallistumiseen ja vuorovaikutukseen”, tapahtumaa järjestävän pohjoisen Keski-Suomen Kehittämisyhtiö Witaksen toimitusjohtaja Tapani Laitinen toteaa.

Tapahtuma auttaa yrityksiä ja yksityishenkilöitä innovaatioiden kaupallistamisessa ja kehittämisessä sekä verkostoitumisessa. Witaksen yhteistyökumppaneina tapahtuman järjestämisessä ovat Pohjoisen Keski-Suomen ammattiopisto ja Viitasaaren kaupunki.

Lue lisää tapahtumasta Keksintöjen Viikon verkkosivuilta.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta