Kerro mielipiteesi leikkipuistoista ja lähiliikuntapaikoista – Wiitaunionia koskeva asukaskysely on avoinna 23.1.2022 saakka

Julkaistu 07.01.2022

Miten Viitasaaren ja Pihtiputaan leikkipuistot ja lähiliikuntapaikat palvelevat hyvinvointiasi? Entä mitä suunnittelussa tulisi huomioida? Vastaa avoimeen kyselyyn ja vaikuta!

Viitasaaren kaupunki ja Pihtiputaan kunta pyytävät asukkaiden palautetta leikkipuistojen ja lähiliikunta-alueiden nykytilasta ja kehittämistoiveista. Kyselyn tuloksia hyödynnetään esiselvityksenä tarkemmille suunnitelmille. Kyselyyn voi vastata omasta tai esimerkiksi lapsensa puolesta 7.1.-23.1.2022 välisenä aikana. Kyselyyn vastataan nimettömästi ja vastaamiseen kuluu arviolta 10–15 minuuttia.

Kyselyn tavoitteena on kerätä näkemyksiä leikki- ja lähiliikuntapaikkojen nykytilasta, niiden käytöstä sekä kehittämistoiveista. Kyselyn lopussa on lisäksi osallistuvan budjetoinnin kyselyosio, jossa vastaajat saavat valita, miten käyttäisivät annetun budjetin eri toimintojen kesken. Budjetoinnin tuloksena paikallisten toivomuksia kaupungin kehittämiseksi hyödynnetään ja budjetointi toimii osaltaan suuntimena myös tulevaisuuden leikki- ja lähiliikunta-alueita kehitettäessä. Konsulttina kyselyn laatimisessa toimii Ramboll Finland Oy.

Kyselyyn voi vastata mobiililaitteilla tai verkkoselaimella. Kysely toimii parhaiten Microsoft Edge-, Mozilla Firefoxilla- tai Google Chrome -selaimilla. Huom: kysely ei toimi Internet Explorerilla.

Vastaa kyselyyn osoitteessa bit.ly/leikkipuistot

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta