Keskustaajaman ladut ja luistelualueet käyttöön perjantaihin 24.11.2023 mennessä – Talviliikuntaan hyvät olosuhteet

Julkaistu 23.11.2023

Viimeistään nyt kannattaa ottaa luistimet ja sukset esiin, sillä kaupungin ylläpitämät ladut ja luistelualueet keskustaajamassa otetaan käyttöön tällä viikolla! Ajantasaiset tiedot julkaistaan ja päivitetään Hiihtoladut ja luistelualueet -sivulle.

• Koulukeskuksen luistelualue kaukaloineen on käytössä perjantaista 24.11.2023 alkaen. Isoahon vanhan urheilukentän ja Kurkelan leikkipuiston yhteydessä olevat luistelualueet ovat valmiita luistelua varten.

• Koulukeskuksen ja Isoahon luistelualueilla on käytössä valaisujärjestelmä, jossa käyttäjä saa valot tunniksi kerrallaan päälle. Jos valoja ei saa päälle luistelualue ei ole esim. sään tai jäänkunnon takia käytössä. Kurkelassa valaistus on toistaiseksi katuvalojen kanssa samassa rytmissä.

• Savivuorella on kaikilla hiihtoreitellä luisteluhiihdon väylää, perinteisen latu 1 ja 2,5 km lenkeillä. Lähtö laduille ns. kappelin parkkipaikalta ja Lummeniemestä.

• Isoahon latuja ajetaan parhaillaan tämän tekstin kirjoitukse aikana torstaina 23.11., tarkoituksena tehdä koko n. 9 km edestakaiselle matkalle perinteisen ja luistelutyylin ladut. Lähtö ladulle vanhalta urheilukentältä.

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta