Kevään 2021 ProViitasaari-lehti julkaistu ja luettavissa – Mukana myös kaupungin tiedotusliite

Julkaistu 18.02.2021

Viitasaarta, paikkakunnan palveluita ja mahdollisuuksia sekä ajankohtaisia asioita poikkeuksellisen laajasti tuova ProViitasaari-lehti on julkaistu keskiviikkona 17. helmikuuta. Vuoden 2021 ensimmäisessä ProViitasaari-numerossa voit lukea muun ER-sahan investoinneista sekä muista paikallisten yritysten kuulumisista, tarjolla olevista töistä, Laskettelukeskus Sahiksesta, Viitasaaren luontokohteista ja Kuutamovaelluksesta sekä Kehittämisyhtiö Witaksen strategiasta.

Lehti on luettavissa maksuttomana Issuu-palvelussa: ProViitasaari 1/2021 Lehteen sisältyy sivuilla 11-14 oleva kaupungin tiedotusliite.

ProViitasaari-lehti on Viitasaaren Seudun ja Wiita-Sanomien yhteinen erikoisnumero, jonka julkaisemisessa ovat mukana myös Viitasaaren kaupunki, Kehittämisyhtiö Witas sekä Viitasaaren Yrittäjät. Erikoisnumero julkaistaan kaksi kertaa vuodessa ja kevään 2021 numeroa jaetaan painettuna lähes 19 000 kappaletta Viitasaaren Seudun tilaajien lisäksi muun muassa Viitasaaren ja lähialueen kuntien talouksiin.

 

 

Takaisin uutisiin

Hae sivustolta